Jump to content

R53 kuulerit


wilbon

Recommended Posts

Mikäs olis parasvaihtoehto?

 

On halpoja ja kalliita, mut onko halpoja ja hyviä?

 

Mites nuo kiinankuulerit? Ite oon aina katellu tuota GRS:n charge kuuleria mut maksaa kuluineen suomeen 1180€ joten ei oikein pysty perustelemaan järjellä tuommosen hankkimista.

 

Tosin helppohan tuo oli itekkin tehdä? Koitin ettii pohjautuuko tuo nyt ihan orkkis kuuleriin vai onko siellä oikeesti jotain muuta sisällä.

Link to comment
Share on other sites

Ilmastoinnin taitaa joutua uhraamaan jotta kenno mahtuu keulalle..?

 

Vesi-ilma -kuulerissa on se ongelma että jos koko vesimäärä pääsee lämpenemään, niin jäähtyminen on todella hidasta. Mulla oli edellisessä kärryssä vakiona tommonen. Toimi ajossa ja radalla ihan hienosti, mutta kuumana päivänä hetki parkissa, niin tehot oli hyvän aikaa kateissa. Tohon tietty auttas kivasti vesi/metanoliruiskutus... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

En oo speksejä tai kunnon testejä nähny, mutta varmasti parempi kuin yksikään top mount kuuleri. Eikä varmaan lämpene samalla tavalla parkissa tai ruuhkassa seistessä. Jotkut väittää että ahdot tippuu front mountin kanssa (kun tulee enemmän putkea/tilavuutta), mutta en ole perskohtaisesti tosta ihan vakuuttunut. Siitä en löytänyt mainintaa että pitääkö ilmastoinnin kenno poistaa ton tieltä, mutta olettaisin että pitää...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...