Jump to content

M: Innocenti Mini Cooper 1300 vm 1975


inno75

Recommended Posts

4 Miniä + 3 muuta autoa ja tilaa olisi saatava, joten ;

Olen tuonut Innon Saksasta 1993 itselleni ja se on tyyppikatsastettu Suomeen. Ajettu vain kesäisin. Sen korjauksesta Saksassa löytyy kuvia.

Autossa tällä hetkellä MG Metron 1300 vakio kone (ostin sen uutena Saksasta) samoin vaihdelaatikko on uusi. Niillä on ajettu Englannin reissu + ~600 km Suomessa. Kaasari 1 kpl 1,5" SU ja imusarja uusia Mini Spareksen, alla ATS:n vanteet ja 165x 10" renkaat. Vetokoukku paikoillaan.

Kattoluukkua ja etupenkkejä (jotka eivät sisälly kauppaan) lukuunottamatta Inno on alkuperäinen. Innon omat etupenkit tulevat tietenkin mukaan.

Innon kattoa ei ole maalattu mustaksi (jonka väriseksi se kuuluisi), muuten väri on verde (vihreä).

 

Hintapyyntö 8100€ , ei vaihtoa, eikä renkaanpotkijoille.

 

Viat: Takajarrut takeltelevat välillä (paineentasausventtiili?). Innoa ei ole katsastettu pariin vuoteen. Säilytetty tallissa.

 

Varaosia ( hinta sovitaan erikseen ): Innon 1275 cm3 alkuperäinen kone + laatikko, pohjapanssari, oma mattosarja Innolle (vielä paketissa), alkuperäiset tuplaSU:t+imusarja+ilmanputsarin kotelo, Innon 4,5" alkuperäiset vanteet 4 kpl, kojetaulu, omistajan käsikirja, Innon tuplatorvet yms pikkuosaa laatikossa.

Kattotelineet 2 srj , joista toinen polkupyörien kuljetusta varten.

 

Yhteydenotot timo.salminen@surffi.net , 050 5711 445 iltaisin. Tarvittaessa voin lähettää kuvia sähköpostiin viikonlopun jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...