Jump to content

MCFF Ratapäivä 23.9.2012


SebiK

Recommended Posts

Mini Club Flying Finns:n ratapäivä 2012 kurvaillaan sunnuntaina 23.9.2012 Botniaringin radalla Jurvassa.

 

Viimevuotiseen tapaan tapahtuma on tarkoitus aloittaa jo lauantai-iltana eli 22.9.2012 kokoontumalla tien toisella puolella sijaitsevalle Lintuharjun ratsutilalle viettämään iltaa porukalla ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille. Jokainen tulija varaa itse majoituksensa suoraan ratsutilalta (puh. 06-3632047). Majoituksen hinta on 30€/hlö sisältäen iltapalan, aamupalan, saunan ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan jo lauantaiksi.

 

Sunnuntaina 23.9.2012 klo 12 alkaen radalla on tuttuun tapaan luvassa mutkaradan ja ovaaliradan kiertämistä sekä jonkinlaista oheistoimintaa varikolla, unohtamatta kavien ja pullien nauttimista rataravintolassa. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa. Rataravintola palvelee meitä koko päivän ja klo 13-15 on ravintolassa tarjolla lounas (kinkku-meetvursti-kiusaus, salaatti, juoma, leipä) 7€ hintaan.

 

TERVETULOA!

 

 

mainos_2012_ratap_85.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Ehkäpä ajankohdalla ja varsinkin paikalla (matka) on osuutta asiaan. Ahvenistolla oli aina porukkaa ruuhkaksi asti.

Kunnioitettavaa kuitenkin että joku/jotkut viitsii jotain järjestää.

Ehkä kuitenkin kannattaisi taas joku vuosi kokeilla jotain toista paikkaa, esim sitä Ahvenistoa, lähempänä suurinta osaa aktivistejä (joihin en tosin itsekään enää kuulu)

Ymmärtääkseni nykypaikka ei ole minään vuonna ollut kovin suuri osallistujamenestys?

Mutta niinhän se on, että ne päättää jotka tekee! Niin se pitää ollakin.

Link to comment
Share on other sites

Niin, viitisentoista autoa oli ratapäivällä, joista suurin osa kiersi rataa melkoisen ahkerasti. Muuten väkeä oli lukumääräisesti paikalla varsin mukavasti, aina yhden hengen autokunnista koko bussilastilliseen Minejä ja ihmisiä. Eikä matka tuntunut kaikille olevan pitkä, vaikka kauimpaa tulleen palkinto menikin tällä kertaa Helsinkiin. Sen verran mukavaa kuitenkin oli, että ensi syksynä uudestaan jossain päin ja toivottavasti osanotto on runsasta.

Link to comment
Share on other sites

Ensi vuonnahan Jurvakin on taas lähes kaikille uusi kokemus koska rata saa uuden pinnan ja muutaman kilometrin lisää mutkien ja suorien muodossa.

Taitaa olla nykysuomessa ainoa rata joka kehittyy vaikka kaiken maailman ratoja suunnitellaan etelä suomeenkin.

Kyllähän Ahvenisto olisi keskemmällä ja samalla tulee tilanteeksi se että kaikki rataminit jäävät pois koska melurajat tulee vastaan.

Kisoissahan tämä ei ole ongelma mutta normaali päivinä kyllä.

Meluraja koskee tietty kova äänisiä siviili kikottimiakin.......

Meikäläiseltä menee sekin ainoa ajopäivä rata-autolta kun mennään apparalle, vaikka siitä radasta pidänkin enemmän kuin Botniaringistä.

Mutta voidaanhan sitä kysyä ja keskustella syyskokouksessa.

Link to comment
Share on other sites

Montako rataMiniä on ollut Jurvassa mukana?

Ahvenisto on tietty melujuttujen puolesta ongelma.

Jäsenistöystävällisempi paikka vain olisi, sillä moni haluaisi ajella ihan siviili Minilläänkin radalla. Kohtuu päivämatkan päässä

Jäsenistöstä aika pienellä %:lla on kilpuri.

Mutta aktiivit päättävät.

Itse tuskin viitsisin vesisateella lähteä Ahvenistollekaan, joten mielipiteelläni ei kannata pitää kovin suurta painoarvoa.

Link to comment
Share on other sites

6 rata-autoa oli paikalla, toki aika paljon niissä väkeä kävi kyydissä. Itsekin nopeimmat kierrosajat tein kilpa-auton kyydissä nautiskellen.

 

Aina jollakin on matkaa paikalle enemmän kuin toisilla. Jurvaan pääsee Pohjanmaan Mini harrastajat varsin lyhyellä päräytyksellä, mutta silti Pirkanmaalta oli tänä vuonna eniten Minejä paikalla. Ne autot on ajamista varten. Ja tänäkin vuonna 5 Minillistä väkeä oli radan vieressä ratsutilalla iltaa istumassa ja yötä, niin ei tule päivän ajoista liian pitkiä.

 

Mutta turha tätä asiaa on tässä hirveästi vatkata joka vuosi, kaikki vaan syyskokoukseen asiasta keskustelemaan, niin saadaan ratapäivä sinne minne se halutaan. Siellä ne päätökset tehdään.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...