Jump to content

Nokka-aksila


miihcars
 Share

Recommended Posts

Moro!

Minkä asteista nokkaa suosittelisitte tonniseen miniin?Sen ei tarvisi olla mikään kovin kireä,saisi olla sellainen mikä toimisi aivan normaalissa ajossa ja josta nyt jotain teho hyötyäkin silti olisi.

mikähän on asteraja että joutuu kolottaa mäntiin venttiileille kolot?

Niin ja tähän miniin on tulossa 40 vaaka dellorto,kantta on vähän laskettu,kanavat on "kairattu",vauhtipyörää ajattelin vähän keventää,pellisarjaa yms,yms joo ja on myös tupla venanjouset.......Että sellaista!!

Link to comment
Share on other sites

Semmoinen peruskatunokka olisi joku 280asteinen maksimissaan "normaali-ihmiselle". Itse olen kyllä ihan mielelläni ajellut kadulla 310-320nokilla mutta olenkin tälläinen omituisuus, kyllähän sitä alavääntö on vähissä mutta liikkuu se silti. 276asteinen voisi olla passeli tonniseen, mikäli haluaa säilyttää alavääntöä paljon. Lisäksi valintaan vaikuttaa jos on niin uusi koppa että joutuu päästömittauksiin.

 

Ei tarvitse venttiileille koloja tehdä, ellei tosiaan ihan hullua nokkaa laita järjettömillä nostoilla.

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa myös ettiä 997/998 cooperin kantta,varsinkin tuo 998:n kansi on vakio tonnaria huomattavasti parempi,voi tosin olla hankala löytää.Noita 997:n kansia löytyy helpommin,mutta hyöty ei ole niin suuri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...