Jump to content

Uusi mini cooper s -09 ja 49km ja VIKA


Jussi

Recommended Posts

Elikkä käytiin tossa vähän ajeleen ja sitten 49km kohdalla siinä sytty keltanen moottori vikavalo. Kaveri sano että sammutetaas pirssi, niin tehtiin. Tehtiin toisete ja mentiin maantielle ja 4 silmään ja 110km/h ajeltiin hetki ja valo sammu. Jatkettiin matkaa 15km ajan, sammutetiiin muutamat kerrat eikä valo tullu takas. Kaveri sano että liikaa "tyhjäkäyntiä" ja jotain tehtään jätöksiä koneessa..

 

Haluaisin kuulla mielipiteitä asiasta.

 

Kiitos,

-Jussi

Link to comment
Share on other sites

Eikös tuon ikäisten ja tuonverran ajettujen UUSIEN autojen kaikki mahdolliset ongelmatilanteet/viat kuulu maahantuojalle/myyjälle!

Ja vielä veloituksetta!!!

Ainakin kaikilla muun merkkisillä uusilla autoilla.

Jos niitä lähtee ominpäin arvioimaan/sorkkimaan, niin voi vaikka olla syy takuun raukeamiseen!!??

Link to comment
Share on other sites

No niin, 150km takana. Valo alkoi palaa jatkuvasti. Hienosti 2009 alussa Kokkolasta viety Mini huolto pois.. Saapahan maahantuoja hommata kuljetuksen ouluun/tampereelle huoltoon.

 

Eipä sinäänsä huolta, paska mikä paska:D Maksaa 40teur hajalla olevasta autosta. No kortti tulee  helmikuussa toivotaan että auto sillon jo toimisi.

Link to comment
Share on other sites

No joo, pojat on poikia ja autot on autoja. Niinkauan kun autoissa on elektroniikkaa ja tekniikkaa niin ne voi tosiaan mennä rikki vaikka liikkeestä pois ajettaessa, oli merkki sitten mikä hyvänsä, mutta noissa km-määrissä toi on jo suhteellisen ihmeellistä. Mutta onneks on takuut, eikä noista loppupeleissä oo hirveesti haittaa muuta kun omaa aikaa menee hukkaan.

 

Meillä on nyt toinen uusi Mini menossa eikä oo tarvinnu käydä viellä korjaamolla muuta kuin määräaikaishuollossa kerran.

 

Meikäläinen on työnpuolesta yhden (toisen)saksalaismerkin autojen kanssa paljon tekemisissä ja on tässä nyt viimesten muutaman vuoden aikana alkanu tulemaan uusissa vehkeissä aika mielenkiintoisia vikoja jo alla 1000km kohdalla.

 

Infoa tännepäin sitten mikä oli vikana.

Link to comment
Share on other sites

No niin. Nyt kävi näin. Hinausauto haki auton illalla 8 aikaa ja lähti kohti oulua. Huomenna/Ma selvinnee mikä autossa on, ja mitä sille tehdään.

 

15012009001nk5.th.jpg

 

Siinä se lähtee lavetilla..

 

 

Noh yritettiin käynnistää ennen hinausta mutta tuli niin perkuleesti mustaa savua ja ei pysyny käynnissä ilman kaasua...

 

Semmosta tänään.. Tiedotteen lisää..

 

Jos kukaan osaa kerta mihin savu/huono käynti viittaa, olisin kiitollinen. Jotain semmosta kuulin että 1 pytty ei kävisi kunnolla mikä päästänyt bensaa putkeen ja rikkonut turbon siiven..

 

 

-Jussi

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...