Jump to content

Ruostetta?


Silli

Recommended Posts

http://www.northamericanmotoring.com/forums/showthread.php?t=69139

 

Tarkistakaa omistanne jos tiivisteiden alta löytyy ruostetta. Otse juoksin jo kauhulla katsomaan omaa, ei onneksi löytynyt mutta kosteaa oli joten potentiaalia on.. Amörikkalaiset on löytäny omista -05:sta(kin) ruostetta...

 

ATT10047.jpg

 

.silli

Link to comment
Share on other sites

Eli kynnyslistan tiivisteen alla. Juu ei ole. Siis ainakaan vielä. Tuossa jeesaa se, että muistaa pesun jälkeen pyyhkiä myös sieltä ovien välistä aineet pois ja samalla putsata ne poistovesikanavat, ettei pääse se vesi muhimaan siellä oikein huolella.

 

Toi tiivistehän lähtee ihan vaan nostamalla irt ja menee takaisin painamalla eli ei tarvitse mitään ihmeellisiä työkalujakaan ja ei ole mitään liimaa käytetty.

 

n.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 kuukautta myöhemmin...

Nostetaampa tätä ylöspäin.

 

Eilen yritin käpistellä sitä BC1:stä näkösälle ja sitä varten täytyy irroittaa oven ja penkin välissä oleva muovinen verhoilupaneli. Tätä varten tietysti pitää nykäistä tuo tiiviste irti. Yllätys-yllätys: ruostetta ja ihan riittävästi. Koko kynnyksen matkalta aivan märkänä ja näytti siltä, että myös kynnyskotelon sisään on päässyt vettä - jihaa!  >:( :( Tämä siis tilanne kuskin puolella.

 

Aikani räpellettyäni hoksasin, että se BC1 sijaitsee repsikan puoleisella sivulla ja siinä vaiheessa loppui kärsivällisyys. Täytyy ottaa auto viikonloppuna tarkempaan syyniin ja tulla duunipaikalle lämpöiseen halliin käpistelemään - +6 astetta ei oikein ole riittävän lämmin, vaikka tammikuiseksi lämpötilaksi "leutoa" onkin.

 

n.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...