Jump to content

Pyyhkijät eivät toimi


Miiba

Recommended Posts

Pyyhkijät lopettivat toimintansa kesken ajon. Ajelin vesisateessa ja laitoin pyyhkimiä hiljemmalle niin ne lakkasivat kokonaan toimimasta. Tämän jälkeen pyyhkijät ovat kuitenkin muutaman kerran toimineet hetken aikaa, tosin hieman nihkeästi. Senverran ollaan vikaa tutkittu, että sulakkeet ovat ehjät, releessä eikä pyyhkimien viiksessä pitäisi olla ongelmaa. Tuulilasin pesuri ja takalasin pyyhin toimivat normaalisti ja sadetunnistinta ei ole. Vaihdoin viimekesänä Minin omat alkuperäiset pyyhkijänsulat joihinkin marketista ostettuihin ja ne ovat voineet liikkua hieman tahmeammin kuin alkuperäiset, olisikohan pyyhkimien moottori voinut mennä siitä rikki? Jos pyyhkimien moottoria joutuisi ruveta ostamaan uutta ja vaihtamaan niin voi tulla kalliiksi ja autoa saisi jonkinverran ruveta purkaman, että pääsee pyyhkimien moottoriin käsiksi. :-\ Kyseessä on 2002 vuoden Cooper.

Vastaavia kokemuksia ja hyviä vinkkejä kaivataan!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos paljon! Ohjeet näyttivät selkeiltä ja helposti noudatettavilta. Lueskelin Haynesin Mini kirjaa, jossa pyhkimenmoottorin vaihtaminen tuntui olevan monimutkaisempi operaatio, että autoa olisi saanut enemmänkin purkaa. Täytyy kokeilla kuitenkin tuota yksinkertaisempaa ja etsiä jostakin uusi moottori.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

En nyt ollut saanut aikaiseksi katsottua ja tehtyä pyyhkimille/niiden moottorille mitään, mutta yllättäen ne rupesivat taas toimimaan kun kerran sateen yllättäessä kuriittani kokeilin laittaa ne päälle. Reilu viikon verran ovat nyt normaalisti toimineet, että ehkä pyyhkimien moottori ei ainakaan täysin hajalla voi olla :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...