Jump to content

Minien kesän avaus Mobiliassa 2012


Idefix

Recommended Posts

Morjens,

 

Taas on se aika jolloin kannattaa viimeistään laittaa öljyt, suodattimet ja tulpat kuntoon ja ajella Kangasalle Mobilian autokylän pihalle muiden Minien ja Ministien pariin.

 

Lauantai 12.5 kello 11-15

Paikkana Mobilian autokylä, Kangasala (Kustaa Kolmannen tie 75)

 

Koska kerho perustettiin 30 vuotta sitten eli vuonna 1982, kaikki tuohon vuoteen liittyvät viritykset ja ideat ovat mukava lisä tapahtumaan. Jos sulla on vuoden 1982 Autolehtiä, vaatekertaa (siis itsesi päälle - ei myyntiin C:-) ), autoa, leluja, mitä tahansa...niin ota mukaan...Tai vaikka sinulla olisi vuoden 1982 Corolla, niin tuo sekin näytille.

 

Joka tapauksessa, pääosassa on tietenkin MINIT - uudet ja vanhat.

 

Teretulemas !!!!

post-434-13848035299342_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

post-421-13848035310848_thumb.jpgEka kertaa Mini kesä avaus tapahtumassa oltiin pikkupoikien kanssa. Vaikka pojilla oli mahdollisuus valita driftingistä tai pyöräretkestä, Minit veti voiton. Vaikka sää ei aluksi ollut miellyttävä niin silti kaikki viihdyttiin.

Takas tullessa pyydettiin iskältä että tarttis saada sellainen Mini lopulta jossa on takapenkkikin, nyt aletaan yrittämään saada tuohin meidän siviilikoria kuntoon ja ennenkaikkea moottoria siihen. Tarttis löytää vielä motin kasaajakin :-\ Taidanpa katsella peiliin 8)

Mukavia tapahtumia tälläiset, rentoa samanhenkisten tapaamisia. Varmasti tullaan toistekin, toivottavasti sitten jo omalla Minillä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...