Jump to content

Hiekkapuhallusta


mini-77

Recommended Posts

hyvinkäällä on ainakin yksipaikka joko hyvinkään hiekkapuhallus tai pintakäsittely sahamäki,mutta miksi hiekkapuhaltaa korin kun se kuluttaa ja syö ehjääkin peltiä,vaihtoehtona tarjoisin vesipuhallusta kaverini vesipuhalsi autonsa kauttaaltaan myös pintapellit,ruoste lähti ja kitit ja massa myös eikä pelti vedellyt yhtään,auto seisoi taivasalla noin puolivuotta eikä ottanut juurikaan ruostetta jonkinlainen kalvo kait suojasi puhdasta peltiä kun taas hiekkapuhalletun pellin jättää ulos niin ruoste alkaa muhimaa välittömästi,kärkölässä on paikka jossa auto puhallettiin tarkempaa paikkaa en osaa sanoa kun tuosta on kulunut tovi aikaa.mielestäni hiekkapuhallus heikentää autoa kauttaaltaan kun ehjäkin pelti ohenee ;)

Link to comment
Share on other sites

850e kolmevuotta sitten auto toki on isompi kuin mini,autoon on vedetty paikkapaikoin pohjamaalia mutta on paljon myös paljaitakin paikkoja puhalluksen jäljiltä joten jos joku haluaa tulla katsomaan paikan päälle jälkeä niin kaivetaan auto esiin lumihangesta ja tutkitaan onko ruoste yllättänyt,joten tervetuloa hyvinkäälle tutkimaan ja tekemään mielipiteitä tosi elämästä.soita jos kiinnostaa 0400416799 ps.tämän käsittelyn jälkeen ei tarvitse miettiä että onko kori puhdas vai ei ,eikä tarvitse hiekkoja imuroida.

Link to comment
Share on other sites

paljonko maksaa kun putsaa auton hiekasta ja ne paikat mitä ei voi hiekkapuhaltaa vaikka hioamalla kun laskee omalle työlle vaikka 10e tunti,vesipuhalluksen jälkeen ei tarvitse putsailla mistään ei edes pintapelleistä,on valmis peltitöihin tai pintakäsittelyyn eikä pelti ohene ;)

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitinkin sitä, että kaikilla ei ole varaa satsata projektiin...mutta jos pätäkkä ei ole ongelma, niin tietysti sitä helpommalla yrittää selvitä.

Link to comment
Share on other sites

sehänse onkin tämän autoharrastuksen suola yksi tekee yhenlailla toinen toisenlailla ja kaikki tekee oikeen,itse kannatan menetelmää mitä enempi tekee itse sen tutumpi ja läheisempi auto on ja tulee halvemmaksi,tuolla vesipuhalluksella projekti etenee nopeammin jos on kiire saattaa auto ajoon :)

Link to comment
Share on other sites

Niinpä, Miunkin mielestä hommasta menee hohto, jos vaan kaivaa kuvetta ja antaa muiden tehdä suurimman osan ;)

Link to comment
Share on other sites

Osa rakentaa rahaa säästämättä ja laadusta tinkimättä, toiset käyttää enemmän omaa työtä, kun rahat menee "järkevämpään", mutta pää-asia että harrastajia löytyy. :D

Link to comment
Share on other sites

tiedän että,voi puhaltaa millä lystää! mutta,haluan hiekkapuhalluksen. hiekkaa ei tyhjässä korissa kovin pal,jo tyhjiin helmoihin mene. ruosteet ei vaan oikeasti lähde pohjiaan myöten muuten! ja ei mikään kitin poisto ole luvassa. eikä liioin massan. ihan ruosteen poisto. ja sit näkeee tarviiko jatkaa peltitöitä jos ei puhallusta kestä. hyvinkäällä sen verran kuivempi ilma ku hesassa et mini kestää ulkona ruostumatta ;)

Link to comment
Share on other sites

alkuperäiseen kysymykseen vastaus:hyvinkäällä ja lepsämässä on toimiva hiekkapuhaltamo.hienoa keskustelua saatiin tästäkin aiheesta aikaan.suosittelen hyvinkään hiekkapuhallusta tai mikä erityksen nimi onkaan pohjamaalaavatkin sillä hiekkapuhalettu pinta alkaa kerätä korroosiota puolessa tunnissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...