Jump to content

Huohotus ongelmaa?


TeePee

Recommended Posts

Tällänen jännä ilmiö tuli eteen Minin kans, että se sylkee huohotinletkun kautta filtterin läpi öljyt pitkin konehuonetta. Auto toimii muuten normaalisti ja tehot on tallessa, mutta tota vaahtoutunutta öljyä tulee aika reippaasti ulos.

 

Täytyy kokeilla ajaa normaaliajoa jonkin matkaa ja kattoa tekeekö samaa. Tuli mieleen, että voiko sillä olla jotain tekemistä asian kanssa ku ollaan ajeltu mutkateitä aika reippaaseen tahtiin niin jos se öljy pääsis nimenomaan mutkaan kovaa ajettaessa tunkeutumaan helpommin huohottimesta ulos? Mutta toisaalta ihmetyttää, kun sitä tulee myös öljykorkin välistä... Saa nähä meneekö heti remppahommiks uuden minin kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Joko sulla on ihan liikaa öljyä koneessa ja öljy jotain lirua, tai sitten jotain hämminkiä? Ei tieliikenteessä kyllä aja niin kovaa mutkatietä että tuollainen ilmiö olisi normaali. Kun ei tapahdu nopeassa rata-ajossakaan.

Link to comment
Share on other sites

Just siihen on tehty huolto, jossa vaihdettu öljyt ja nesteet ym. Nyt vähä ikävämpi yllätys... käytin autoa tyhjäkäynnillä pihassa ja kävi vähä huonosti, mutta pysy käynnissä. Sit huomasin että pakoputkesta oli tullu pakokaasun mukana maahan iso läntti öljyä...

 

Täytyy varmaan illalla ajaa se tallille ja ruveta selvittään mitä se on syöny.

Link to comment
Share on other sites

Vika paikallistettu! Ja tosiaan tunnen itteni vähä tyhmäks nyt ku tajusin ettei se mitään öljyä ollu mitä sinne konehuoneeseen roisku, vaan vesi ja öljy oli päässy sekottumaan ja sieltähän se vesi sitte kiehu ilosesti huohotinletkusta pihalle ja toi vähän öljyä mukanaan. Uudet tiivisteet on jo tilattu ja otin samalla paremman syylärin ja öljynjäähdyttimen varmuuden vuoksi :)

 

img3253574.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...