Jump to content

TeePee

Jäsenet
  • Viestit

    62
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän TeePee kaikki viestit

  1. TeePee

    M: Joustinpussi

    En tiedä tosta osasta muuta ku sen että ehjänä sen täältä foorumilta joskus ostin. Ja tuon klemmarivirityksen saa missä tahansa hydrauliliikkeessä vaihdettua asianmukaiseen prässiliitokseen eikä maksa montaa euroa.
  2. Myyn tarpeettomaksi jääneen joustinpussin. Ostin tämän joskus Austin Miniin vm. 67, kun siitä oli vasen etukulma painuksissa. Mutta auto tuli myytyä ennen osan vaihtamista. Hintaa en osaa oikein määritellä, joten tarjoa omantunnon mukaan jotain järkevää summaa niin eiköhän osa vaihda omistajaa. YV tai 040-823 85 84 tai teepee_@suomi24.fi
  3. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Mulla on mk2 boxi eli lastu vois kelvata, jos edullisesti saa :) Montakos rahaa sä siitä haluaisit vaihdossa? Ja onko tosta käytännössä oikeesti jotain hyötyä? Koostevideo projektista: Ja tässä dynolappuja. Se oliki 96hp eikä 97hp :D
  4. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Juu voin laittaa tänään näkyville. Tosin lappu otettiin vain vedosta missä irtosi 93hp @ 6500rpm. Mutta jos siitä jotain iloa on niin hyvä :) Tein myös pienen koostevideon projektista. Laitan siitäkin linkin tänne tänään.
  5. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Joo, hyvin pörisee! Dynossa ei saatu ihan parhaita lukemia mitattua, ku pyöränkulmat on pielessä niin haki rajusti vasemmalle rullien päällä. Siitä tuli vähä tehohäviötä mittaukseen. Mutta kyllä sielä se tehtaan lupaama 101hp varmasti on, koska paras veto saatiin mitattua 97hp@6000rpm ja 116nm@5000rpm. Mitään ei edes hajonnu eli kaikin puolin onnistunut päivä :) Nyt ku vaan tosiaan tulis jo se kevät et pääsis tien päälle. Nuo semi slicksit oli melko liukkaat lumella. Naapurit sai vartin verran kuunnella suzukin suloisia pörinöitä, ku en meinannu saada koko autoa edes talliin, vaikka piha on lähes tasanen :D
  6. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Vähä koneen kiusaamista ennen huomista dynotusta :) :
  7. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Tänään kaveri viel keskittyy vilkkujen ja takavalojen sähkövikoihin ja huomenna aamupäivällä on varattu aika tehonmittaukseen. Näkee sit onko koneessa vielä tehtaan ilmoittamat tehot tallessa :) ...ja että kestääkö esim vetarit rasitusta. Tähän asti en oo muutaku ajanu metrin eteen ja taakse tallissa. Kuva eilis illalta. Ei mikään kauneuskilpailun voittaja konehuoneen puolelta, mutta eipä se ollu tarkoituskaan.
  8. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Siirsin projektin viime viikolla viimeisteltäväksi kaverin talliin, itellä ku ei opiskelujen takia ole juurikaan aikaa heilua tallilla ja projekti pitäs kuitenki saada valmiiksi. Video tältä päivältä:
  9. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Niin, se voi kyllä olla ihan järkevä ratkaisu käyttää sitä toista pumppua siirtopumppuna. Ehkä vieläpä helpointa toteuttaa tässä vaiheessa.
  10. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Sähköt periaatteessa valmiina. Seuraavaks sais kokeilla käyntiin niin näkee jos jotain on vielä pielessä. Pitää vähä rakennella vielä kuitenki kaikennäköstä ennen starttiyritystä. Uusia kuvia:
  11. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Uudet lukkorenkaat ostettu ja vetarit kasattu, odottaa tosin viel asennusta paikoilleen. Sen verran käyty myös sähköjä läpi et uskallettiin laittaa akku kiinni ja kokeiltiin kääntää virta-avaimesta. Startti ainaki pyörähti, että ihan hyvältä näyttää toistaseks. Tässä ny pitää koittaa urakoida, koska mun toinen projektiauto, joka on ollu sähköistettävänä viime vuoden elokuusta saakka, tulee takas tallille 14. päivä. Eli sitä ennen toi Mini pitää saada valmiiks ja pois tieltä.
  12. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Saatiin koneen sähköt siihen pisteeseen, että seuraavaks vielä vähän läpikäyntiä ja sitte akku kiinni, virrat päälle ja katotaan mistä ensimmäisenä nousee savu! Tuhosin myös vetarin lukkorenkaan yrittäessäni saada niveltä paikoilleen. Nyt pitää sit jostain käydä kyselemässä uutta...
  13. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Mahtavaa, ku kaikki kuvat mitä oon tästä projektista ottanu ja ladannu kuvablogin kautta tänne nähtäväksi, niin on kadonnu jonnekki bittiavaruuteen. Ei kai se auta ku laittaa seuraavat kuvat jonku muun kautta. Eipä oo kauheesti saatu mitään aikaan, ku ei vaan oo yksinkertasesti riittäny motivaatio tähän touhuun. Paitsi perjantaina kävin ostamassa bensapumppuun liittimet ja eilen laitoin pumpun paikoilleen. Kiinnitin myös jarrutehostimen. Oikeestaan mitään muuta ei tullu tehtyä. Tänään ruuvaillaan taas jotain jos saan kaverin mukaan iltapäivällä.
  14. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Yritän tän tai huomisen päivän aikana saada vähä jotain kuvapäivitystä! Päivät kuluu edelleen töissä, mutta onneks illasta ehtii sit tallille ruuvaileen. Pitäis tämäki koppa saada viel muutamaks viikoks ajoon, ennen talvea!
  15. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Bäk tu bisness! Tällä viikolla tämäki projekti saa vihdoin jatkoa, ku alkaa työkiireet hellittää. Päivittelen tänne tekstin ja kuvien muodossa taas tilannetta sitämukaa kun etenee.
  16. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Vetarit vihdoinki valmiit! Toivotaan et kestää.
  17. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Joo siel oli jo valmiina ulkonen bensapumppu, mutta vaihdan sen vähä tehokkaampaan malliin. Pitää tarkistaa millaset lähdöt siel on tällähetkellä.
  18. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Kävin tänään tekemässä viimeset projektiin liittyvät hitsaukset, eli pakoputki on nyt valmis ja tankissa liitäntä bensanpaluuletkulle. Ekaa kertaa koskaan vähä jännitti hitsailut ku ton tankin kans pelleili. Olin jo 4 viikkoa sitte tyhjentäny sieltä bensat ja jättäny kuivumaan. Ennen hitsausta täytin sen vielä vedellä aivan täyteen. Hyvin se sit vaan suju! :)
  19. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Reissusta kotiuduttu viime viikon torstaina ja projektin on tarkotus jatkua tällä viikolla. Päivittelen tänne taas sitämukaa kun jotain tapahtuu.
  20. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Pakoputki jäi tekemättä, mutta pakosarjan laippa on nyt OK. Vedin bensanpaluuletkun takaluukkuun asti ja otin tankin irti. Siihen täytyy tehdä liitos paluuletkulle. Sähkötyöt saatu 90% valmiiksi. Kytkin ilmattu ja kokeiltu ---> työsylinterin kiinnike joustaa 5mm, täytyy parannella vieläkin. Paljon jäi vielä tehtävää, ennenku voi koittaa käyntiin. Tärkeintä kuitenkin, että pääsin asettamaani tavoitteeseen eli tänään sai ottaa minin alas pukeilta ja laskea omien pyörien varaan. Työnsin sen nyt sivummalle ja peittelin odottelemaan tulevia ruuvauspäiviä, iltoja ja öitä. Projekti jatkuu ~2,5 viikon kuluttua! Huomenna suunta kohti Thaimaata 8)
  21. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Tänään tein kytkimen työsylinterin kiinnikkeen valmiiksi. Nyt ainaki teoriassa pitäis toimia. Kiristin jako- ja moniurahihnan ja kiinnitin muovisuojuksen että edes suurin osa hiekasta ja pölystä pysyy ulkopuolella. Sen jälkeen sai nostaa koneen taas keulille, ja tälläkertaa ei tarvi ottaa pois ennenku jotain hajoaa! :) Laitoin myös iskarit, tukivarret, jarrut ym. kiinni niin sai renkaat paikoilleen. Huomenna täytyy hitsailla pakoputkeen uus alkupätkä ja pakosarjaan uus laippa. Aika paljo kaikkea pientä on vielä tekemättä, mutta yritän saada huomenna hommat hyvään malliin ennen reissua. Vetarit vien tiistai-aamuna pajalle modattavaksi niin ne on sit valmiina parin viikon päästä. Sähköjen kanssa myös tarkotus tapella huomenna, jos kaveri ehtii tulla avuksi. 26.12.2011 klo 00:30
  22. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Ok hyvä tietää niin voin ainaki kokeilla sillä ekaks. Kävin äsken tallissa (muijalta salassa) maalaamassa muutamia kohtia mistä oli hitsauksien vuoksi hiottu maalia pois. Ehtii sit kuivua huomiseen mennessä!
  23. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Eilen tein kaasuvaijeroinnin valmiiks ja hitsailin telineen kytkimen työsylinterille. Sen kiinnitystä pitää tosin vielä parannella. Myös kaikki muut hitsaukset tuli tehtyä valmiiks. Kaikki paitsi pakoputken alkupätkä, se pitää vielä hitsailla. Onko kellään muuten tietoa riittääkö tossa minin omassa työsylinterissä liikelaajuus suizan kytkimelle vai täytyykö ostaa joku muu...? Tänään kuitenki keskityn jouluruokiin ja huomenna sit sulattelen niitä tallissa :P
  24. TeePee

    Mini Suzukin 16V koneella

    Tänään kaveri oli apuna tallilla ja koitettiin selvittää koneen sähköjä. Aika pitkälle päästiin siinä hommassa. Niputin samalla auton omia johtoja vähä siistimpään nippuun ja vedin spiraalia ympärille. Alunperin johdot kulki konetilan oikealla puolella mutta ku tila loppu kesken niin piti vetää ne vasemmalle puolelle. Muutama tunti siinä meni pätkiessä ja liitellessä johtoja ja läpivientejä tehdessä. Ja vielä on tekemistä jäljellä... Moottorinohjaus boxille piuhaa Asennukset kesken... Syyläri tuli kiinnitettyä keulille. Tuli tuo korkki aika korkeelle ja mietin, että mahtuuko konepelti kiinni... ...no mahtuhan se ja jäi vielä vaikka kuinka paljo tilaa! :D Jarrutehostimen ajattelin tällätä tohon. Pitää huomenna hitsailla sille jonkilainen kiinnike, ku vaan saan hitsauskoneen takas lainaan. Ja vielä yleiskuva osien sovituksesta (kuvassa myös paljon ylimäärästä romua) Siinä kai ne tän päivän pääkohdat oli mitä tuli tehtyä. Huomenna olis vielä tarkotus mennä tallille, jos hallitus antaa luvan! ;D Jouluaattona voi sit rauhottua syömään kinkkua et jaksaa joulunpyhinä taas ahertaa Minin kimpussa.
×
×
  • Luo uusi...