Jump to content

Aux kaapelin asennus miniin


Hene

Recommended Posts

Tuon kaapelin saanee "marmoritiskiltä" eli merkkiliikkeestä tilaamalla (jos ei löydy suoraan hyllystä - epäilen kyllä).

 

Asennus ei noiden linkittämiesi ohjeiden kanssa voi olla kovinkaan vaikeaa, joten asennuttaminen on käytännössä rahan hukkaa. Jos ruuvimeisseli pysyy edes osan aikaa kädessä oikein päin, niin tuosta urakasta suoriutunee yhdessä päivässä.

 

Merkkiliikkeeseen ei kannata mennä asennuttamaan, vaan johonkin autohifiliikkeseen esim. Autoextra, Autostudio, SK-Autosound, Powerset tai joku muu vastaava. Hihasta repäisten satasesta pariin, kolmeen sataan euroon luulis saavan asennuksen. Osa lienee muutaman kympin.

 

n.

Link to comment
Share on other sites

Terve

 

Asiaan kovasti perehtyneenä voin todeta seuraavaa:

 

- 01 ja 02 vuosien mineissä ei ole AUX-liitäntää. Radion takana on kyllä pinnit mutta niihin ei ole kytketty mitään. Tuollainen adapteri ei siis toimi. AUX in tuli ilmeisesti 03 tai 04 malleihin (kokeiltu on, rakensin itse adaptereita ja koitin eri kytkennöillä mitä jengi oli esitellyt forumeilla...no dice)

- Ainoa vaihtoehto on silloin tämä:

 

http://www.newministuff.com/new/shop.ph ... how&id=245

 

Härveli kytketään siis CD-boostin CD-vaihtajaliitäntään mukana tulevalla johdolla. Itse adapteri on saippuarasian kokoinen purkki jossa on 2 RCA liitintä (myös 3.5mm stereoplugimalli löytyy).

 

Ihmettelin itsekin vähän tuota hintaa, mutta kun avasin rasian (pakkohan se oli kurkata sisälle :P ) niin kyllä siellä kaikenlaista roinaa on, mikrokontrolleri, CAN ohjain ja muuta sälää. Kai tuo sitten oikeasti matkii sitä CD-vaihtajaa... mutta hyvin toimii kyllä.

 

Metroautolla ei ollut tarjota mitään vaihtoehtoa tai muuta ratkaisua tuohon kun kysyin. Toinen vaihtoehto voisi olla esim. vaihto 2004 vuosimallin radioon, jos semmosen jostain sattuisi löytämään.

 

[EDIT] niin ja asennus on helppo, vaihdekepin ympäriltä kipot ja suojukset pois, sitten radion sivulla menevät pilarit mäkeen. Tämä paljastaa radion kiinnitysruuvit, joiden irroittamisen jälkeen radion saakin vedettyä lokerostaan ulos. Liitin ulos, adapterin mukana tuleva tilalle ja sen perään tuo alkuperäinen auton liitin. mini2:sta löytyy ohjeet miten nuo sisustuselementit poistetaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...