Jump to content

Nestevuoto


Laza

Recommended Posts

Aamulla autoa siirtäessä huomattiin, että alla oleva lumi oli värjäytynyt sellaiseksi vihreänkeltaiseksi. Oli juuri moottorin pohjapanssarin kohdalla, ja semmoista tahmeata räkämäistä töhnää (näilläkin pakkasilla), joten mitään sulamisvettä / kuraa se ei ole. Katsoin nesteet mitä nyt säiliöistä näki, mutta hydraulinesteet on vielä tarkistamatta. Olisiko tuo sen ohjaustehostimen hydraulinestettä, ainakin väri täsmäisi? Tehostin toimii kyllä normaalisti, sen enempää vikisemättä, mutta vähän tuo huolestuttaa kuitenkin, lätäkkö oli n. 10cm halkasijaltaan.

 

Autona R53 -04 MCS.

Link to comment
Share on other sites

On outo vuoto, auto oli huollossa, käyttivät puoli tuntia ja pitivät hallissa yön yli, eikä tippaakaan vuotanut. Sitten kun haimme sitä pois niin oli pihalla taas öljyläiskä alla. Eli ilmeisesti kylmässä tuo vuotaa, käydessä tai lämpimässä ei :-/

 

Onneksi paikat oli putsattu, ja vuotokohta (tai ainakin se, mistä neste tippuu) löytyi, se on sen pumpun muoviosan kiristyspannan alapäässä. Pantaa kiristettiin, mutta vieläkin tuota moskaa tulee pihalle. Onko teillä pumpun purkaneilla jotain hajua mistä tuo voisi tulla, ei luulisi olevan painepuolellakaan koska sillon sitä ainakin luulisi roiskuvan pumpun käydessä joka puolelle?

post-93-13848034755668_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

jaa a.. letkut ja liitokset on varmaan tarkistettu? omasta oli yksi puristusliitin vuotanut, jonka sitten possuliimalla tiivistin. en muista enää missä ne letkut siellä menee mut voihan olla et se vaan jostain tiputtaa sen pannan päälle?

 

niin ja banjoliittimet on kans vähän sellaisia et ne tuppaa välillä vuotamaan..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...