Jump to content

Clubin kotisivut


koirankoppi

Recommended Posts

Koska tiedossa on ollut, että clubin kotisivujen ylläpitäjä on jo aikoja sitten ilmoitellut ettei ehdi enää ylläpitää sivuja, niin tulikohan syyskokouksessa mitään ratkaisua asiaan?

Onko tämä forumi nyt clubin virallinen tiedotuspalsta? Vai tuliko joku yhteistyökuvio josta kuulin huhua?

Tämä ei siis ole mikään syytös/valitus ettei sivuja päivitetä!

Link to comment
Share on other sites

Uudet tuulet puhaltaa.

 

Kerholehti numero 4/2010 on tällä hetkellä painossa, pitäisi lähteä postin mukana jäsenille nyt ihan näinä päivinä. Siellä on pöytäkirjapäätökset mm tästä nettipäivitys asiasta.

 

Nyt kun tämä lehti on muutaman viikon myöhässä (johtuen ihan puhtaasti työkiireistä ja -komennuksesta) niin voinen tässä virallisen pöytäkirjan ohi paljastaa että kerhon nettisivuille saatiin päivittäjä, ja ihan tuttu ja pätevä mies täältä foorumilta.

 

Sami

Link to comment
Share on other sites

Viime kevään kiireet ovat jo olleet aikaa sitten ohi, ja maaliskuun jälkeen MCFF:n nettisivut ovat päivittyneet sitä tahtia, kun jotain tiedotettavaa on ilmaantunut. Joten siitä ei ole kannattanut olla huolestunut enää moneen kuukauteen.

 

Kuten jo mainittua, niin pätevä kaveri jatkaa ensi vuoden alusta MCFF:n nettisivujen parissa, vaikkakin kevätkokouksen päätökset muuttuivat. Meikäläinen siis siirtyy 10 vuoden ylläpitohommien jälkeen taas kuluttajan rooliin kyseisten nettisivuje suhteen.

 

Nämä asiat toki selviävät parhaiten osallistumalla niihin kokouksiin, ja tiedotus asioista pelaa pöytäkirjojen muodossa kerholehdessä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...