Jump to content

vilkku- ja pyyhkijäviiksiin merkkaukset


johnny

Recommended Posts

olisko kellään mitään hyvää ehdotusta miten noihin viiksiin saisi uudet merkinnät(jotta katsastuskaveri tietäisi mitä mistäkin liikkeestä tapahtuu). siis tarkoitus olisi tehdä niistä mustat.. on oltava joku keino. :D uudemissa mineissä ne taitaa olla valmiiksi mustia, sopiiks ne vanhempiin malleihin? :p

Link to comment
Share on other sites

Jos ei oma käsi ole tarpeeksi vakaa pensselillä maalata niitä merkintöjä, niin miten olisi tarran teettäminen? Kunnon tarraleikkuri leikkaa alle 0,1millin toleranssilla, mikä riittää todella pieniin tarroihinkin. Tarrasta voi teettää negatiivinkin ja käyttää sitä maalisabluunana.

 

Tosin mikäli viiksien toiminnat ovat "normaaleja", niin ei niissä mielestäni tarvitse olla mitään merkintöjä.

Link to comment
Share on other sites

ei kai kellään ole niin vakaata kättä? ;) mut noi tarrat.. niitä olen miettinyt itsekin. ja jos noista tarroista pystyy tosissaan tekemään niin pienet kuin sanot niin sitä vaihtoehtoa kannattaisi tosissaan pohtia. sen vaan et niissä viiksissä on niin kaareva se pinta mikä tarkoittaa et niiden tarrojen pitäisi oikeesti olla pienet (etteivät mee kutruu)mut se taas meinaa sitä et tarrojen liimapinta-ala on myös pieni.. tuleeko ne sit pysymään kiinni. en tiedä.

 

tuota negatiivi ja mallisabluuna juttua en käsittänyt :D

 

kävin kahdella eri konttorilla kysymyssä noista merkinnöistä ja molemmissa paikoissa sanoivat et nykyautoissa sellaiset pitää olla ;D

Link to comment
Share on other sites

Kyllä kunnon teipin saa kaarevalle pinnalle hyvin, varsinkin nyt kun puhutaan niin pienestä teipistä. Mikäli tarra liimataan sileään maalattuun pintaan, laadukas tarra pysyy siinä kuin tauti, eikä niitä ole vaikea uudestaan liimata. Jos tuollaisia teetät niin melkein samaan hintaan saat kymmenen kuin yhden.

 

Negatiivina siis tarkoitin sellaista missä teipistä on leikattu pois tuo haluttu symboli, esim valojen merkkikuva. Sitten se liimataan maalattuun viikseen sopivaan kohtaan ja maalataan symboli siihen, jonka jälkeen sabluuna irroitetaan. Lopputuloksena tarkasti maalattu kuva vaikka käsi ei olisikaan vakaa.

Link to comment
Share on other sites

hyvä, kiitti paljon Mika! : ) ja taidanpa ensin aloitan niistä tarroista.. löysinkin jo yhden firman jolle "Mikään tarra tai teippaus ei ole mahdoton!" tilata joku a4 kokoinen arkki viiksitarroja, niin niitä saa sitten minulta kaikki niitä tarvitsevat, jos joskus ryhdytte maalailemaan viiksiänne ;) valkoisena..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...