Jump to content

Minin muistolle


fifty

Recommended Posts

Joo, eilen myin sit Minin pois. Uudet omistajat löytyi Ranskasta. Nyt ajellaan väh. viikon päivät vuorkafirman Fordin C Maxilla (voi jesus mikä vehje) kun uuden auton toimitus lykkääntyi taas viikolla.

Tällä foorumilla on ollut enemmän kuin paljon "parran pärinää" Minin vioista, varsinkin 07-08 Ässän, ja kaikki varmaan ihan syystä. Itsekin olen ottanut siihen osaa kun se kiristäjä alkoi kiukuttelemaan. Homma hoidettiin kuitenkin kuntoon ja sen jälkeen Mini pelasi kuin unelma. Mitään muita ongelmia ei ole mun kohdalle osunut. Jos olisi pelimerkit kunnossa niin Mini olisi jäänyt meidän perheeseen vaikka emme todellakaan tarvitse kahta autoa. Nyt kokeillaan about 3 vuotta bmw:tä ja katsotaan sitten jos vaikka palataan takaisin Miniin. On se vaan niin hauska auto ajaa :) Hyvää jatkoa kaikille Minimiehille ja naisille. Luen kyllä tätä palstaa jatkossakin.

Link to comment
Share on other sites

Itsellä on joulun tienoilla myös Minin myynti edessä. Joulun jälkeen lähden lomailemaan ulkomaille 1,5 vuodeksi ja ei ole mitään paikkaa missä säilyttää sitä sen aikaa. Ministä en kuitenkaan haluaisi olla kovin kauaa erossa, joten Suomeen palatessani voisin ottaa lennot takaisin tullessani vain Saksaan asti ja ajaa sieltä uusi silmäterä kotiin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...