Jump to content

o 1300 moottori


Banze84

Recommended Posts

Joo sais olla valmiiks kasattu ettei tarviis kun laittaa vähän maalia niskaan ja paikalleen!! Pääsis tämän kesän.. riippuu ihan siitä et minkä hintasia sattuis löytymään!.. ravasin vähän väliä siellä koneistamolla niin sitten loppu mielenkiinto koko touhuun. on vähän muutenkiin potkinu koko rojekti, maalarilla meni 8 kuukautta ja verhoilijalla on kanssa menny joku 7 kuukautta että  hyvin menee!!! ;D

Link to comment
Share on other sites

No jopas on kestäny, et kai vaan ole sanonut että "ei mitään kiirettä" ? Mulla meni maalarilla pari päivää ja verhoilijan luona oon käynyt parisenkymmentä tuntia väsäämäs että vähä eri aikatauluilla :D Voisin kysellä tarkemmin moottoreista ja laittaa vaikka myynti osioon, mutta cabrio on ensimmäisen varauksen heittänyt ;) ja kysehän on kasaamattomista moottoreista.

Link to comment
Share on other sites

"oo sais olla valmiiks kasattu ettei tarviis kun laittaa vähän maalia niskaan ja paikalleen!! Pääsis tämän kesän.. riippuu ihan siitä et minkä hintasia sattuis löytymään!.. ravasin vähän väliä siellä koneistamolla niin sitten loppu mielenkiinto koko touhuun. on vähän muutenkiin potkinu koko rojekti, maalarilla meni 8 kuukautta ja verhoilijalla on kanssa menny joku 7 kuukautta että  hyvin menee!!! "

 

Ettet vain ole samalla maininnut "Mahdollisimman halvalla pitäisi saada"  ;)

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...