Jump to content

Banze84

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Banze84 kaikki viestit

  1. Eli olis vailla kahta kuulaa -77 miniin vetoakselin sisäpäähän..
  2. Saisko kuvia noista valkopohjaisista mittareista sähköpostiin?!:: banze84@hotmail.com ja hinta tietysti millä vaihtaa omistajaa
  3. Paljon mahtas olla noilla sävylaseilla hintaa?!! ja jos sais kuvia!?
  4. Minkäs tekniikan meinasit pellin alle laittaa?! missä asti kone sijaitsee niin tietää vähän et kannattaako tarjota?
  5. -77 mini on kyseessä!! huomasin sen numeron puuttumisen vasta konttorilla kun sanovat siitä! hitsari ei maininnu asiasta mitään tai sit se ei ollu huomannu koko numeroo... pakko se on varmaan yrittää saada puhumalla..
  6. Niin kysymys oli et mistä ne saa selville! täällä kiteellä on niin tyhmiä katsastus miehiä!! sanovat että pitäs olevinaan kysellä maahantuojalta ja saada joku todistus sieltä et voi lyödä uudet.. eikös kyseinen numero ole myös siinä mustassa kilvessä pellin alla?!
  7. Pitää huomenna yrittää ettii sieltä sitä numeroo!!! toivottavasti vaan löytyis sieltä! onko sitten yleensä lyöty kahteen kohtaan minissä se runkonumero?!! uudemmissa autoissahan on..
  8. Käytin oman auton konttorilla tänään ja katsastusmies ei löytäny runkonumeroa!! Hitsari vaihtoi etujalkatilan pellit uusiin ja heitti entiset romukoppaan ja siinä meni runkonumerot samalla! nyt tartteis apua että mistä saan selville ne numerot vai saako mistään enää... ei kehtais jättää biilii mäkiautoks!!!!
  9. Banze84

    AUTTAKAA!!!

    Käytin oman auton konttorilla tänään ja katsastusmies ei löytäny runkonumeroa!! Hitsari vaihtoi etujalkatilan pellit uusiin ja heitti entiset romukoppaan ja siinä meni runkonumerot samalla! nyt tartteis apua että mistä saan selville ne numerot vai saako mistään enää... ei kehtais jättää biilii mäkiautoks!!!!
  10. Sattusko kellään olemaan 1000 miniin kasassa olevaa vaihdelaatikkoa tankomallinen.. semmonen pulttaa paikoilleen! olis kiire kun alkaa nuo ajokelit ja sais 2 vuoden projektin liikenteeseen! Auttakaa joku :'(
  11. Banze84

    Turbo moottori

    Mimmosta hintaa oot ajatellu koneelle ja missähän päin mahtaa olla?!
  12. Joo sais olla valmiiks kasattu ettei tarviis kun laittaa vähän maalia niskaan ja paikalleen!! Pääsis tämän kesän.. riippuu ihan siitä et minkä hintasia sattuis löytymään!.. ravasin vähän väliä siellä koneistamolla niin sitten loppu mielenkiinto koko touhuun. on vähän muutenkiin potkinu koko rojekti, maalarilla meni 8 kuukautta ja verhoilijalla on kanssa menny joku 7 kuukautta että hyvin menee!!! ;D
  13. Eli löytyiskö keltään toimivaa 1300 konetta miniin?! oma kone ollu jo kohta vuoden koneistamolla eikä sille oo tapahtunu sinä aikana vielä mitään! olis pakko saada auto kesäks liikenteeseen!!!
  14. Kehtaatko kysellä siltä tuttavaltas et paljon tulee maksamaan koko lasi kierros?!
  15. Löytyiskö niiltä mk4 samanlaisia valoja?
  16. Elikkäs mistä löytyis miniin sävylasit?! tartteis koko kierroksen..
  17. minä olisin kanssa kiinnostunu löytämään kyseiset valot! :)
  18. Kyseistä 1300cc konetta kaipailisin jos jollain olis jääny ylimääräiseks vaihdossa joutas yks 850 kone..
  19. Paljon oot ajatellu kannelle hintaa niin tietää tarjota jotain?
×
×
  • Luo uusi...