Jump to content

Käyntihäiriö


Sibe70

Recommended Posts

-76 tonninen ja vaihdoin kytkimen ja asetelman sekä painelaakerin. Samalla huomasin että jakajan kärkien kärkiväli oli olematon niin säädin sen 0,035. Nyt ei käy enään kunnolla,aiemmin käynnisty ja kävi todella hyvin. 

Vaihdoin juuri uudet kärjet, pyörijän ja jakajan kannen sekä tulpat ja johdot mutta ei vaikutusta. 

Ampuu kaasariin ja ajoitusmerkkejä ei saa strobolla näkymään. Korvakuulolta kun yrittää jakajaa kääntää niin saa hieman helpotusta mutta silti käy epätasaisesti ja paukkuu kaasarissa. 

Eli siis käynnistyy kyllä kohtuu hyvin mutta käy epätasaisedti ja ei kestä kierroksia vaan ampuu kaasariin. Olisko jollain kokemusta/tietoa mitä tehdä ? 

Link to comment
Share on other sites

Se on nyt sitten myöhäisellä, oikea kärkiväli on 0,35-0,40 mm. Käännä sitä aikaisemmalle, eli jakajaa myötäpäivään. Kyllä sen sitten huomaa, kun alkaa käydä paremmin. Perstuntumalla.😉. Ja järjestyshän on 1342, vastapäivään.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että kerrankin osasin neuvoa oikein, tuon pyörimis suunnankin laitoin vaan varmistukseksi. Tosiaan, koneissa on eroja. Aikoinaan törmäsin yhteen Tojotan koneeseen, joka pyöri vastapäivään. Ei millään meinannu tajuta laittaa sytkää kohilleen.😅.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...