Jump to content

mikkoMallikas

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mikkoMallikas last won the day on May 23

mikkoMallikas had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikkoMallikas's Achievements

 1. Tämähän on tosi aktiivinen keskustelupalsta, tai oikeastaan katselupalsta... Koodit 1, 2 ja 3 suuttimelle sekä rail pressure ja yhdysputki tulivat siksi että alunperin koodin antava nelos suutin rupes kusemaan läpi ja siksi ei pystynyt luomaan lopuille suuttimille painetta. Eli nelos suuttimen vaihto, josta inpa ja delphi antanut enään koodia vei viat mennessään.
 2. Eikö silloin pimenis kerralla kaikki.
 3. Mikähän tähän r55 1.6d clubmaniin nyt tuli? Eka kävi kolmella, 4 pytty pimee. Ajoin kotio ja meinas jättää välille. Luin koodit ja antoi: Yhdysputken paineen todennäköisyys jakelun suhteen tarkastettu -jatkuva Sylinterin 2 ja 3 ruiskutussuutin -katkonainen Eli Suomeksi? Ei kai 3 suutinta voi mennä kerralla?
 4. 12 sekuntia. Mutta parempi kiihdyttäjä sais ehkä sekunnin kaks vielä tosta nipisterttyä. En malttanut rääkätä kovin isoille kierroksille
 5. Sama vika. Toinen taka ovi jää auki, mutta kun aikansa paasaa se jää lukkoon. Lukkolaite mihin tulee pistoke pitäisi saada uusi. Mistä olette tilanneet kyseisen osan edullisesti?
 6. Vika löytyi. Yksi alipaineletku oli päässyt irti. Tehot palasivat heti takaisin.
 7. Clubman r55 1.6d vm 2008 80kw Vaihdoin kytkimen ja kaksoismassavauhtipyörän autoon. Ostin auton kun nämä tiesin olevan rikki. En ole aiemmin vastaavalla ajanut. Mutta nyt tuntuu että tehoja ei ole kunnolla. Delphin laitteella pääsee muualle paitsi moottorin koodeihin. Kokeilin kiihtyvyyttä nollasta sataan ja kesti 19 sekuntia. Ihan kuin turpo ei olisi mukana ollenkaan? Käy mielestäni normaalisti. Kytkin remontin yhteydessä nollattiin kaikki koodit. Akkukin tyhjeni koska ovi oli jäänyt auki. Olen ajanut nyt noin 50km ja mitään merkkivaloja ei syty mittaristoon. Onko normaalia 19 sekuntia päästä sadan vauhtiin? Mikä voisi olla vikana? Millä laitteilla pääsee lukemaan moottorin vikakoodit? Tai delphillä jokin keino?
×
×
 • Create New...