Jump to content

OsboFIN

Jäsenet
  • Viestit

    1
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Reputation Activity

  1. Like
    OsboFIN reacted to Jykkepoika in Täyssähkö MINI   
    Kesällä hommatusta Maximisesta on nyt n. 4000 km verran kokemusta ja kuten tuolla ylempänäkin kirjoittelin, ei mitään vikoja/ongelmia. Mun yksilö on rekisteröity ekan kerran saksaan 11/20 ja olen yrittänyt googlailla onko tuohon mitään päivityksiä tullut mutta enpä ole sellaisiin törmännyt. Varmaan maahantuoja tietäisi mutta kun mitään tarvetta ei ole sinne ollut niin enpä ole kysellyt. Tossahan on kyllä ns. OTA päivitykset mutta niiden kautta taitaa vaan tulla navin kartat?
    Pelkästään positiiviset on fiilikset edelleen, lämpöäkin tuntuu riittävän ainakin näihin vajaan kympin pakkasiin mitä etelässä on nyt muutaman kerran päässyt maistelemaan. Rangekaan ei ole tuottanut mitään ongelmia mun ajoihin, kotilataukset on riittänyt tähän asti.
  2. Like
    OsboFIN reacted to matikju in Täyssähkö MINI   
    Moi, oon ajanu SE:llä 17000 km, ja ei mitään vikoja tai ongelmia, todella hyvä ajettava.
  3. Like
    OsboFIN got a reaction from Igor in Täyssähkö MINI   
    Terve ministit. Tuli sitten tehtyä heräteostos ja liisattua kuvankaltainen Cooper SE black friday’sta vaimolle. Maximise-malli miltei kaikilla myrkyillä. 
     
    En ole vieläkään koskaan ajanut Minillä enkä edes istunut moisessa ennen perjantaita, mutta laadun tuntu vakuutti nopeasti. Tuon on pakko olla hyvä vaikka range onkin pieni.
     
    Mutta itse kysymykseen. Lähipiirissä on ID4, joka on ollut todellinen pommi alusta alkaen eivätkä saa sitä kuntoon. Sijaisautossakin on jo 10tkm kellossa. Onkohan Mineissä ollut vastaavaa ”sähköautovikaa” edes pienessä määrin? Muutenkin kokemukset SE:stä kiinnostavat. Kiitti!
     
     

×
×
  • Luo uusi...