Jump to content

Esaiah

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Esaiah kaikki viestit

  1. Tere, Olisi kaksi purnukallista Eatonin 45 ahtimeen sopivaa öljyä tarjolla. 50€ purkki. Sisältää ruiskun jolla öljyn voi lisätä. Purkit löytyy Helsingistä, mikäli joku moisia tarvitsee ahtimensa kanssa. Postikin kuljettaa mutta lisään postituskulut hintaan... 12€.
  2. Tere, Eli mulla on laakerit menossa ahtimesta ja olen yrittänyt löytää paikkaa Suomesta kuka tuon korjaisi. Turbotukku aluksi lupaili että korjaisivat mutta kun ahtimen sinne vein niin eivät varmaksi luvanneet korjauksen onnistuvan. Onkos jollakulla tietoa firmasta missä korjaus onnistuisi?
  3. Esaiah

    Ahtimen hihnan pituus?

    Kiitoksia selvästä vastauksesta.
  4. Tere, Onkos jollain tarkkaa tietoa mikä on R53 minin ahtimen hihnan pituus?
  5. Tere, Mitäs moiset maksaa ja mistä olet aikanaan moisia moottoreita hankkinut? Itellä molempien ikkunoiden moottorit rikki ja huollon hinta arvio 600€ töineen on vähän suolanen.
  6. Esaiah

    Spoilerin vaihto edessä

    Noni nyt on spoikka vaihdettu. Chromium techin spoikan otin tuohon. Asennukset teki Konalan Autokeskus, koska heidän pesuautomaattinsa repi vanhan spoikan irti. Spoikka ei ole täysin yhteen sopiva ainakaan minun R53:n kanssa. Useampaan kohti jää useamman millin välyksiä. Myös niin sanotut spoikan jalat ovat olleet saumoista halki joko ennen tai jälkeen maalauksen. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota jos tuollaisen hankkii... pitää laittaa palautetta asiasta Chromium techille. Myös hieman epäilyttää onko nuo liitokset nytten aivan vesitiiviit vaikka näin minulle vakuuteltiin Autokeskukselta. Saas nähdä.
  7. Esaiah

    Spoilerin vaihto edessä

    Itelle tulee nytten toi Chromiumtechin spoikka. Kun työt yms menee Autokeskuksen piikkiin (siis niiden oma pesukone repäs sen vanhan irti). Sen kun pystyy asentamaan samoihin reikiin kun alkuperäsen ja mielestäni se on hyvän näköinen. Eikä sitä down forcea niin paljoa tarvi suomessa ajettaessa.
  8. Esaiah

    Spoilerin vaihto edessä

    Hmm... noissa ei taida tulla mukana mitään plugeja niihin vanhan spoikan reikiin. Ja mitenköhän sellaset sit saa tiiviiks tms jos jostain edes sopivat löytyy. Edit:http://www.challenge-r.com/index.php/shop/gen1/exterior/spoiler-delete-kit-detail Tollaset näyttäs löytyvän.
  9. Tere, Eli konepesu Konalan Autokeskuksella nyppäs vakio spoilerin irti R53:ni. Ja nyt pitäisi miettiä vaihtoehtoja. JCW spoikan asennus ei vissiin tule kyseeseen kun se tarvitsee uudet kiinnitysreiät jolloin vanhat jää näkyviin. Suurin kysymykseni kuuluukin että onko jollain kokemuksia tämän moisesta spoikasta ja sen asennuksesta yms. http://www.chromiumtech.co.uk/product.a ... 348&cID=30
  10. Tere, Eli omistan 2002 vuoden mallia olevan cooper S:n jonka katalysaattoriin on tullut reikä... pitäisi selvittää vielä että miksi. Mutta asiaan eli uuden bemarin katalysaattorin hinta on 1000e koska katalysaattoriin kuuluu myös putkisto(http://tinyurl.com/l7mn3d) mukaan, tästä johtue olen harkinnut että hankkisin suoraan hieman tehokkaamman katalysaattorin ja mahdollisesti myös uuden pakoputkiston. Vaihtoehtoni on todennäköisesti Milltekin järjestelmä(http://tinyurl.com/mgysf7) Englannista tilattuna. Mutta, miten on onko kellään kokemusta siitä tarvitseeko minini chip upgraden jos ja kun vaihdan nuo osat. Ja jos tarvitsee kellään kokemuksia hyvästä softasta tms jäjestelmästä tämän tekoon? Se mitä tuossa nyt olen soitellut eri paikkoihin niin tieto tuosta chip upgradesta on vähän ristiriitaista toiset sanoo että ei tarvitse toiset sanoo että olisi suositeltavaa ja toiset sanoo että melkein pakollista.
  11. Tere taas, Kertokaa mistä voisi johtua sellainen whump - whump - whump - ... ääni takarenkaan suunnalta. Tuossa eilen tultiin kotiin pidemmältä reissulta ja kuunneltiin tuollaista ääntä useampaan kertaan. Välillä kuului kunnolla ja välillä ei oikeastaan ollenkaan. Sitten onkos kellään muulla ollut ongelmia valojen kanssa? meillä kun nuo nyt ovat palaneet muutaman kuukauden sisään useasti.
  12. Esaiah

    Missä pulleyn asennus?

    ei saa näyttää tollasii... rupee itteensäkkin himottaan tollaset 8-)
  13. Esaiah

    Airbag-valo palaa

    Moottoriöljyksi käy mikä tahansa BMW Longlife luokiteltu öljy, jos käyttää longlife huoltoväliä. Muutkin öljyt käy, mutta silloin pitää pitää itse huoli vaihtovälistä ja auton huoltovälinäyttöön ei ole uskominen. Ohjaustehostimeenko ne tuota Helixiä laittoi? Sitä saanee litran purkeissa halvemmalla Shelliltä suoraan. n. Tuo helix meni ihan moottoriin. mut joo niin aattelinkin että sitä saa halvemmalla suoraan kaupasta... Ja syy siihen miksi sitä sinne halusin oli että kun katselin moottorin öljy tilannetta tuossa ennen huoltoon menoa niin ei tikku kastunut ollenkaan ja huoltoon oli auton näytön mukaan noin 3500km... eli ei ihan viittiny höyryillä ajella tota vikaa kolmee tonnii ennen huoltoo. Mistä muuten tuon BMW longlife öljyn näkee? Silloin tällöin kun olen noita öljypurkkejan kaupassa katsellut niin empä tuollaista merkintää ole tainnut nähdä.
  14. Esaiah

    Airbag-valo palaa

    Tere, eli seuraavia kokemuksia tuosta aikasemmin mainitsemastani korjauksesta laakkosella. Eli tuon ohjaustehostimen korjauksen hinnaksi tuli rapiat alle 900e, tässä on kyllä mukana 1l shell helix 0W-40:stä ja ajovalon johdon vaihdot jotka maksoi noin 50e yhteensä. JA ennen kaikkea tuo litra öljyä MAKSOI himpun verran yli 20e!!!! Olis se kiva kun se auton manuaali sanois tarkemmin kun jotain ACE... tms mitä öljyä sinne autoon pitäisi laittaa. Joo mut toivokaa että ei mee ohjaustehostin rikki, maksaa meinaan mammonaa toi korjaus.
  15. Esaiah

    Airbag-valo palaa

    Terve vaan kaikilla, Tässä uutena minin omistajana haluan jakaa hieman omia kokemuksiani noin 2kk omistamastamme ministä. Eli ostimme tuossa huhtikuun loppupuolella 2003-vuoden mini cooper S:n. Siinä on ollut osto hetken jälkeen seuraavat viat: - Ekana viikonloppuna kun auto oli meillä alkoi takajarrut rahista--> vaihtoon (noin 400e) - muutama viikko tästä airbagin varoitus valo alkoi palamaan... no arvaattevaan missä vika, mutta seuraavaa minulle kerrottiin: ensiksi puhuttiin johdoista matkustajan penkin alla, kun en sitä heti korjauttanut laakkosella (helsinki) tuli seuraavaksi diagnoosiksi että joku "laatikko" olisi rikki autossa(hintaa noin 250e), tätä ei ole vielä korjattu - viimeisimpänä viime sunnuntaina meni ohjaustehostin... tänään vietiin laakkoselle korjattavaksi tuo, kun ei tähän hätään muutakaan paikkaa ollut valittavana, hintaa tulee tuolle korjaukselle noin 750e... (uusi pumppu ja jotain johtoja 650e plus työt) ja pumppua ei laakkosella luonnollisesti ole varastossa vaan se joudutaan tilaamaan ruotsista eli autotta tässä tämän viikko ollaan. Että sellaista iloista minin omistamista 2kk kokemuksella. P.S. Juu tosiaan paloi käämit jo tuossa airbagin kanssa laakkoselle kun palvelun laatu tuntuu siltä että haista paska et sää muuallakaan tätä voi korjata.
×
×
  • Luo uusi...