Jump to content

pepperii

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

pepperii's Achievements

  1. tästä jollekkin kesäksi hyvät vanteet ja renkaat.
  2. moro.. sulla oli vanteet myynnissä. ja kaipailit ilmeisesti orkkiksia tilalle..? mulla ois orkkis vanteet joutilaana.. hyvillä laatu renkailla.. vanteet ei juuri uusi häpiä.. osta pois tai voidaan vaihtoakin hieroa..
  3. vielä ois coopperin vanteet joutilaana..
  4. ei kait tuohon tartte vaihtaa öljyjä koskaan ku yli litran syö 6tkm.. sehän vaihtaa ne itse kun vaan lisäilee tarpeeks usein.. 8)
  5. juu syö tietyst mut tuntu aika kovalta.. ei mersu syö..:) Siitä ei tarkkaa varmuutta että onko täytetty varmuudella ylä rajaan asti.. paljos ootte piettäneet öljyn vaihto välinä..?
  6. Eli auto ollut nyt mammalla 6kk.. ja ekan kerran tämmöinen edessä.. syöks muiden ministerin yhtä paljon öljyä..?
  7. moroo.. Minillä nyt ajettu äljyn vaihdon jälkeen 5tkm. valot ei pala mutta tikku ihan ala rajassa. Onkos tämä normaalia että sen verran syö? vuotoja ei missään ole. Gastrollin öljyt sisässä. Kiittää taas jo etu käteen neuvoista.
  8. Minin alkuperäiset aluvanteet jääneet joutilaaksi.. siistit suorat ja suorastaan virheettömässä kunnossa. Päällä 185/60 15 nokian hakka H kesä renkaat pintaa 4-5 300e ja vaihtavat omistajaa. Rovaniemellä sijaitsevat 040-5593190 Multimediana voin laittaa kuvia saman tien.
  9. moroo.. Multa löytyis kans minin alkuperäis vanteet.. päällä hyvät kesä renkaat pintaa 5-6mm 300e vaihtavat omistajaa.. kaikki keskikupit tallessa. 040-5593190
  10. eli kyseessä 02 vm cooper.. Kiitoksia kuvasta.. koitan säätää tolta kohtaa jossa on toi linkku.. sithän sen näkee kun purkaa et mikäs siel on rikki.. satulaa en kyl purkamaan ala.. et jos ei silmin nähden vikaa löydy ja kiristys ei auta niin menee satula vaihtoon.. Maalikko kiittää..
  11. moro.. Vaijerin päässä on tyhjää varmaan noin sentin verran.. ja kun käsijarrun vetää päälle nii se just ja just alkaa millin verran kiristyyn.. mut onko siinä missään sellaista paikkaa mistä vain toisen puolen käsijarru vaijeria sais kiristettyä..? Jos vika satulassa ni onko noissa joku tietty niksi jota tehdä..?
  12. Moroo.. Renkaita vaihtaessa huomasin et toisen puolen käsijarru on olematon.. vaijeri kyllä liikkuu mutta ei tarpeeksi.. sisältä käsijarru kahvassa on yks kiristys mahdollisuus mutta onko autossa sellaista että sais vain toisen puolen kiristettyä tiukemmalle..? ettei sit se puoli joka jo pitää ala kantamaan.. Kiittää jo etukäteen jos jollain tietoa..?
  13. pepperii

    mini nykii

    eli edelleen vika on se että kun kesällä lähdet ajamaan ja auto on yön yli ollut paikoillaan.. niin ekoilla 300-700m matkalla auto inhottavasti nykii.. auto oli pajalla ja testerissä kylmänä ja diaknoosi 2 sylinterin huono signaali/kipinä kylmänä noin 10sek ajan.. sitten kun tulpat vaihdettiin niin vika edelleen mutta testeri ei vikaa enään järjestelmästä löydä.. eli vika jatkuu mutta viisaimmatkaan laitteet ei vikaa saa paikannettua.. uskoisin että vaikka jotku sanoo että käytä autoa 60sek ennen ajoon lähtöä ni kyllä nyky auton pitäis ilman nykimistä liikkeelle lähteä oli sitten kylmä tai kuuma ilma..
  14. uuden ikkunan nostimen moottorin hankkimalla sekin taas pelaa..
  15. pepperii

    mini nykii

    Moroo.. Onkohan muilla kokemusta kun mini kylmänä nykii..? Eli noin puolen kilometrin matkan kylmänä nikottelee.. millaisia tulppia suosittelette käytettäväksi.? vasta auton laitoin ni ei tietoa mitkä siel on paikoillaan nytten..
×
×
  • Luo uusi...