Jump to content

sikamini

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä sikamini

  • Syntymäpäivä 17.01.1960

Profile Information

  • Sijainti
    Houston

sikamini's Achievements

  1. Oletko lomalla täällä? Menet varmaan läheltä, pyörin sillä alueella päivittäin! Rodeo on kyllä hauska nähdä onko saappaat ja hattu mukana? :) E-meilaa jos tarvitset paikallis neuvoja.
  2. Toivoa on, Teksasissa on monta MINI seuraa! :) http://www.mini2-finn.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1235416622
  3. Ajan MINIä! Pitkä tarina, mutta lyhyesti vanhemmat muutti USAan. Nykyisin pidän pientä arkkitehtitoimistoa pystyssä. Meillä oli pieni ajo MINI kerhon kanssa, katsotaan jos saan kuvia liitettyä tähän postiin!
  4. Kiitos linkistä. En ole käynyt siellä ennen. Täällä on myös hiljaista, toivon että tilanne paranee nopeasti mutta epäilen että asiaan menee vähän aikaa. Asiat oli ehtinyt mennä liian monta vuotta väärään suuntaan ainakin täällä. Minulla on yhdenmiehen toimisto ja asiakkaat on tosi vähissä tällä hetlellä. Meitä Pyhäjärveläisiä ja karjalaisia on ehkä levinnyt kaikkiin mailman nurkkiin. Onkohan sellainen kun JCW geeni! ;)
  5. Juu ... hyviä jatkoja ja ehkä jossain törmätään kuka ties. ;) Foorumi on hiljentynyt minun osalta viime aikoina paljon ja ens syksynä vielä vähemmän täällä olen. Sukututkimus vie muutaman tunnin illassa minun ajasta ja se on pois webissä roikkumisesta. Ehkä pitää perustaa tänne uusi off topic juttu > karjalaisista juurista yms. siihen littyvästä ... joskus. [smiley=beer.gif] Täällä myös karjalaisista juurista! :) Aloittakaa vaan uusi off topic juttu.
  6. Terveisiä Houstonista! Nimeni on Juha Nolo ja olen tunnettu nimellä sikamini foorumeilla -NAM, Metroplexmini, Coopernation, MINI2, ja nyt MINI2-FINN. Meidän MINI on 2009 MINI JCW nimellä Hilla. :)
×
×
  • Luo uusi...