Jump to content

Tahavo

Jäsenet
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Tahavo last won the day on 21. Tammikuuta 2017

Tahavo had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

738 profiilin katselua

Tahavo's Achievements

  1. Nyt on taakkateline kotona, joten voi kysellä jos on tarvetta.
  2. Kerran käytössä on Mounth Blank(vai mikä se on) taakkateline setti tarpeettomana. On nyt myynnissä hyrylän femmatorilla 35e koko setti! Pöytä nro 277. Käy ostamassa jos tarvit.
  3. Tahavo

    Cooperin sähköt

    Siinähän tuli jo paljon tietoa. Kiitoksia. Näillä mennään eteenpäin.
  4. Tahavo

    Cooperin sähköt

    Onko tähän propleemaan tullut selvyyttä? Minulla minissä ei toimi ilmastointi, flekti ei pyöri, oikea ajovalo ei toimi, vasen pitkä ei toimi, vasen takavalo ei toimi. oikea vilkku ei toimi ollenkaan. Korjaamon mukaan vika paikallistui korin ohjainyksikköön. Tilasin uuden käytetyn yksikön, ei vaikutusta. Samat viat edelleen. Yksikön johtosarjat silmämääräisesti ehjät eikä kosteutta ole. Maadoituspisteitä tarkisteltu silmämääräisesti ja kiristelty. Onko vinkkiä mistä vikaa voisi seuraavaksi hakea? Eli ohjainyksikön vaihto ei aiheuttanut mitään muutosta suuntaan tai toiseen
  5. Löytyykö mini one vm.2002 kattotelinettä keltään? Jos ei, niin onko vinkkiä minkä telineen saisi mini oneen kiinnitettyä?
  6. Onpa kumma. Tänään oli katsastus ja läpi meni. Sitten mentiin tyytyväisenä sienimetsään, niin metsätiellä autoa käänellessä syttyi konehuoneessa öljy palamaan. Ohjaustehostimen öljyä paloi pakosarjan kohdalta. Apparin puolen ohjausvaihteen kumi on rikki ja aina se on ollut öljyinen. Mistä ihmeestä muualta voisi ohjaustehostimen öljyä vuotaa, että se käryttää sitä pakosarjassa ja siinä alumiinisen suojapellin alla jossa on paisuntasäiliö ja tehostimen säiliö? Kuitenkaan öljysäiliössä pinta ei ole laskenut. Onko kokemuksia muista vuotokohdista kuin ohjausakselin päistä?
  7. No eipä vuoda :) Muutenkin 02 vuosimallin mini pelannut ilman mitään ongelmia.
  8. No siinähän se tosiaan on. Kiitos taas tiedoista!
  9. Mulla alkoi renkaan vaihdon jälkeen rengaspaineen varoitusvalo vilkkumaan. Siis järjestelmä pitää nollata? Mites se tehdään?
  10. Omassani lisäsin nyt öljyn maximiin(oli ihan tyhjä)ja muutaman kilometrin lenkin heitin, niin kyllä siellä vielä öljyt pysyi. Vinkunatkin loppuivat siihen. Pitää nyt seurata, että vuotaako.
  11. Kiitos johnnylle vinkistä. Joo pyydettiin korjaamoa vilkaisemaan ohjausta kun tehostin vinkuu(pumpun moottori ja hiilipölyä?), niin mainitsivat tuon ohjausakselin vuodon. Mistä sinne sitä öljyä laitetaan, niin voisi tarkistaa miten vuotaa ja mistä? En ole juurikaan aiemmin ollut tekemisissä näin "uusien" autojen kanssa. Tutumpia ovat 60-70 lukujen vehkeet.
  12. Kiitos hyvästä vinkistä ja linkistä. Onko 2002vm One malli R50? Sinulla on varmaan enemmän kokemusta osien hakemisesta, niin jos ehdit vilkaista onko tämä oikea osanumero kun auton käyttöönottopäivä on 8/02, niin olisin kiitollinen 32136758205
  13. Terve. Käytetyn minin ostajana otin tietoisin riskin mitä tulee teknisiin ongelmiin, mutta pitihän se miniäkin päästä ajamaan :) . Defaa asennettaessa huomasivat, että ohjausvaihde vuotaa öljyt pihalle. Oletteko kukaan ostaneet vaihto-osia noista netin varaosamyymälistä? Mister-auto ym.Uskaltaakohan niihin luottaa ja miten tulee hintaa kun osat ilmeisesti tulevat keski-euroopasta? Vai onkohan parempi vaan antaa korjaamon hommata Boschin vaihto-osa? Kuinkahan pitkään uskaltaa ajella kuivalla ohjausvaihteella? Onko kukaan korjannut ohjausvaihdetta? Eikös sinne voisi bruutata vaseliinia? jne Niin ja oma auto on One vm.2002
×
×
  • Luo uusi...