Jump to content

E38

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

E38 last won the day on 21. Syyskuuta 2016

E38 had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Sijainti
    HKI-TKU

E38's Achievements

  1. E38

    Airbagin ohjainlaite rikki

    Ceissi selvitetty: Airbagin ohjainyksikkö vaihdettiin uuteen ja koodattiin = 750€.
  2. Vm. 2003 MINI Cooperin airbagin merkkivalo alkoi palamaan, kun kuskin penkin selkänojaa siirrettiin eteenpäin. Valoa ollaan yritetty nollaa 3kk aikana ensiksi Ebaystä ostetulla scannerilla, sitten Vianorin Bochin-lukijalla ja viimeksi merkkikorjaamon lukijalla. Diagnoosi on ollut jokaisessa sama = Airbagin ohjainlaite (Control Module?) herjaa sisäisestä viasta, eli yksikkö on vaihdettava. Uuden ohjainlaitteen hintatarjousta odottelen paristakin paikasta, mutta Ebaysta näitä ainakin näyttäsi saavan alle 150€:lla käytettynä. Airbagin ohjailaite pitää kuulemma ohjelmoida asennuksen jälkeen ja kysymys: Onko kukaan onnistunut tai edes kuullut, että käytetyn yksikön olisi pystynyt naittamaan toiseen autoon? Mitä se vaatii? Kaikki muutkin vinkit / kommentit ovat tervetulleita.
  3. E38

    Mini talviautona

    Mini hankittu täälläkin talviajoon ja hauskalle pelille vaikuttaa! ASC on poissa päältä valtaosan ajasta ja hyvin tällä pääsee liikkeelle liukkaallakin. En muista koska viimeksi olen käyttänyt mm. mutkissa käkkäriä. ;D Eli keveys tuo mukanaan erilaiset huvit kun tätä vertaa esim. edelliseen talvilinttaan = 4 vuotta alla olleeseen Porschen Cayenne S maasturiin, joka painoi rapiat alle 3tonnia. Minin plussat talvella: + Hyvä vakaus ja pito, tiedät kokoajan tilanteen tiessä. + Perän luistot helppo hallita (ainakin nastoilla ja liukkailla menee välillä ihan pelleilyksi) + Lämpee ihan kohtuuajassa + Vie vähän bensaa (minulle kaikki alle 10l/100km on vähän) + Pakkasessa karmittomat ovet/ikkunat toimivat, eivätkä ole vielä jäätyneet vaikka pesin auton. Miinukset: - Airbagin valo alkoi palamaan... onko sitten pakkasten / kosteuden syytä vai mikä lie. BMW:n sähköt (ja moottorit) ovat perheessämme jo 'käsite'. - Kattoluukku + jokin kattoverhoilussa nitisee / pitää hälyääntä. Muuten hälyäänet siedettävät tämän hintaluokan laitteeseen. - Motarilla kaipaan pikkasen enemmän peltiä ympärilleni...
  4. E38

    Hyper Blue R53 -06

    Itse olisin valinnut samat valssit ja peukkua myös kalustolle tallissa. 8)
  5. E38

    Mini tulossa käyttikseksi

    Tänne tuli myös kolme päivää sitten -03 Mini Cooper talvikauden käyttikseksi, kun harrastepelit menee talliin. Halusimme myös jotain ei tylsää kulkinetta ja tähän Miniin päädyttiin lopulta ihan sattumalta. Mittarissa on 129tkm ja varusteina mm. panoraama kattoluukku, puolinahkapenkit, nopeudensäädin, kaukokeskuslukko (jotkut näistä varmaan ihan vakiovarusteitakin). En ole etuvetoisia autoja pahemmin ennen noteeranut mutta tämä on kyllä uskomattoman hyvä ja hauska ajettava! Mutkat menee tosi hienosti ja auto on kuin "tiukka hanska kädessä". Paljon olen erilaisia autoja elämässäni ajanut ja harvat niistä saa enää naurattamaan (positiivisesti) ratin takana, mutta tässä on yksi sellainen. Toivottavasti laite ei ole BMW:n juurillaan ihan mahdoton ylläpidettävä. 8)
×
×
  • Luo uusi...