Jump to content

TiuraZ

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

TiuraZ's Achievements

  1. Toissa viikonloppuna joku oli soitellut tuossa avausviestissä olevaan numeroon ja jättänyt vastaajaan viestin aiheesta. Valitettavasti puhelimeni oli sellaisessa tilassa, ettei soittajan numero jäänyt muistiin. Jos k.o. henkilö voisi ystävällisesti ottaa uudestaan yhteyttä, niin päästäisiin ehkä hieromaan kauppoja.
  2. Tämä on edelleen työn alla. Ei se savutus vuodessa vähentynyt ole, vaikka sainkin auton viime syksynä leimattua.
  3. Veikkaisin, että pussihousulla viitataan tässä siihen museoajoneuvotarkastajaan ;)
  4. Kävi nimittäin niin, että katsastuspoju oli sitä mieltä, että nyt pukkaa liikaa sinistä. Tulihan siinä samalla pientä hitsattavaakin listalle, mutta isoin homma on tuo kone. Savu on sen verran sakeaa, etten usko tästä selvittävän venttiilinohjaimien kumien vaihdolla. Motin spekseillä ei ole niin väliä, kunhan ulkoisesti menee 850 kuutioisesta asiantuntemattoman (eli katsastusmiehen) silmään. Nykyinen voimanlähde on 1100 Mailerista, kuulemma. Mitä lähempää Turkua löytyy niin sitä parempi. Jos ei itsellä ole, niin saa antaa vinkkejä mistä kannattaisi kysellä. Mainittakoon vielä, että auto on vuosimallia 1969, eli päästöjä ei mitattu, mutta savutus oli sen verran näkyvää, että hylsy tuli. Timo Koski tiura@sci.fi 040-9000 755
  5. TiuraZ

    Korjaamoa Turun seudulla?

    Kiitoksia. Ei tuossa mitään valtaisia hommia ole tehtävänä, mutta kun itsellä ei ole tiloja, taitoja eikä työkaluja, niin parempi antaa ammattilaisen hoitaa.
  6. Onko Turun seudulla nykyään Oikeisiin Mineihin erikoistunutta korjaamoa?
  7. TiuraZ

    Hydrolastic jousitus ?

    Siinähän se ongelma onkin. Luulisi sen nyt ajossakin huomaavan, jos iskunvaimennus puuttuu yhdestä pyörästä kokonaan, mutta milläs tämän todistat katsastusmiehelle? Tässä olen nyt lueskellut erinäisiä autoforumeita tämän aamupäivän ja yleinen konsensus näyttää olevan, että se iskaritestimasiina on jokseenkin turha laite. Sitä voi kuulemma hämätä esimerkiksi rengaspaineita säätelemällä.
  8. TiuraZ

    Hydrolastic jousitus ?

    Juuri eilen Hydrolastic-Minini hylättiin katsastuksessa osittain iskaritestin takia. Oikean takapyörän kohdalla testeri näytti pyöreää nollaa. Vaikka lukemat ovat ennenkin heitelleet, niin ei sieltä ihan tuollaista tulosta ole ennen tullut. Kertooko tämä jotain jostain, esim. kyseisen yksikön vaurioitumisesta?
  9. TiuraZ

    Hydrolastic

    Olen joskus, yli 20 vuotta sitten, lainannut silloiselta työkaverilta Minin jarrusylinteristä rakennettua pumppua.
×
×
  • Luo uusi...