Jump to content

jamboy

Jäsenet
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jamboy kaikki viestit

  1. säädetäänkö sytkä alipaine letkun kanssa vai ilman?? onko sitten oikea kohta sen merkki rivistön ylä vai alapäässä? kun katsotaan edestäpäin?
  2. No vika selvisi, syy oli katkojan kärissä. piikki tullut sinne väliin. vielä vähän vikaa kun ei tahdo ilman ryyppyä kulkea lämpöisenäkään.
  3. tuli outo vikan vastaan kesken ajokauden. alkoi röpöttämään toi mini. kone on 99h. aloin selvittelemään ja huomasin että nelos pytylle ei tule kipinää tyhjäkäynnillä. korkeilla kierroksilla tulee kipinä.?? tarkistin asiaa kipinän hukkumisesta ajoitus lampulla. puristuspaine mittarilla mallia biltema mittasin puristuksia niin kaikissa tasainen 14-15??kylmällä koneella. hirvee luku? ohjeessa kyllä oli että pitäis mitata lämpöisellä koneella, mutta voiko se vaikuttaa tulokseen jos kaikki pytyt on saman tasoisia.? jakajan kansi, pyörija, konkka, käret, puola, ja johdot on uudet ja tulpatkin vaihdoin tänä kesänä. tulpan johtoja on vaihdettu ristiin ja sama juttu. tulppia vaihdettu ristiin ja sama juttu. virranjakajan kannen metalli pinnat on puhtaat. loppuu ymmärrys mikä sitä vaivaa, kun kerran yli 2000rpm kipinä tulee. voisiko olla puola mallia biltema mennyt vituiks ja ei jaksaisi enää täysillä toimia mutta eikös sitten joka pytyssä pitäis olla kipinä vikaa? ajoin kyllä 130kmh sillä vanhuksella oisko ottanut itteensä siitä
  4. jamboy

    SU HS4 tilalle uusi??

    onko muuten väliä kun tuossa on eripuolella tuo kohokammio?? eli käykö se heittämällä paikalleen.
  5. jamboy

    SU HS4 tilalle uusi??

    tuntuu että se mäntä jumittaa ja se kaasuläpän akseli on väljä. imeekö lie ilmaa sen akselin välistä? Vika nyt sellainen että ei perkele lähde enää käyntiin. viime kesän toimi hienosti ja nyt alku kevään. mutta nyt tuli stoppi. alkoi vähän röpöttämään ala kierroksilla, mutta vetää ihan suht hyvin yläkierroksilla. lämpöisenä lähtee paremmin käyntiin. kylmänä saa sahata ihan huolella ja ihan tuurillaan että hörähtää käyntiin. tulpat kastuu kyllä että saa liikaa bensaa, seos ruuvin säätökään ei juurikaan auta? virranjakajassa uudet sisuskalut ja uusi kansi, uudet tulpan johdot ja uudet tulpat. uusi puolakin mallia biltema??
  6. jamboy

    SU HS4 tilalle uusi??

    eli minisportilta uus tilalle sitten. 197 puntaa..
  7. Moron, tuossa mun tonnisessa minissä alkaa olemaan jo niin väljä p...a toi mun oma HS4:nen Oletteko ostaneet samanlaisen juuttuvakurkkusen sen tilalle vai jonkun toisen merkkisen? Ja onko tiedossa kellään mikä sinne kävisi parhaiten
  8. kumpikelkka se noista on?? ja sopiiko mihin vuosimalliin?
  9. jamboy

    mini nykii

    samoja oireita mullakin -02 coopperissa, veikkaisin jotain anturivikaa??
  10. mulla ongelma apparin ikkunassa, ja en ole löytänyt mitään ratkaisua siihen. Tuo mainittu nyrkillä kopauttaminen auttaa aina hetken aikaa. ikävä vika.
  11. eli näyttää siltä että se linssi siellä ajovalon sisällä olisi kellertynyt ja ihan kuin paskanen. onko se ominaisuus vai onkohan sinne päässyt jostain jotain pölyä tms..
  12. jamboy

    austin 1000 -85

    poika on ihan hulluna tuohon autoon, ja nyt kun vaihdoin käyttöautoksikin vm-02 cooperin niin tykkäähän se siitäkin. Oli viime loppu kesän ja syksyn ajossa. nyt taas ajoon kun kelit salliin kun ei ole talvirenkaita.
  13. jamboy

    austin 1000 -85

    tuossa viime kesänä tuli tehtyä tuollainen mini. auto oli minulle tullessa metallinhohto viininpunainen. eihän sellainen väri sovi miniin. Väriksi valikoitui punainen. auton purin osiin akselit ja moottori jäi paikallee. uutta osaa ostettu jonkin verran kaikki verhoilut uusiksi, ja johtosarjakin uutta. tosin itse ompelin nuo penkin verhoilut, en pahemmin ole ompelukonetta ennen nähnyt mutta kyllähän siitä nyt jotain sain aikaan. Katon ulkopuoli valkoista keinonahkaa. 8) Sävytetyt sivuikkunat edessä ja takana. jne jne. tuolla on kuvia lisää http://jarno.galleria.me/kuvat/
  14. paljon noi puskimet ja säleikkö maksais
  15. apparin oven ikkuna osuu keskipilariin kiinni laittaessa. ovi on kyllä linjassaan. onko ikkunassa joku säätömahdollisuus vai tuo ns.ominaisuus. Saako mitenkään säädettyä konepeltiä, kun kiinni ollessa se klonksuu toiselta reunalta. en löytänyt mitään kumistoppareita joita voisi säätää.
  16. jamboy

    sytyksen säätö??

    juuri noin me se säädettiinkin. tattista vaan neuvoista
  17. jamboy

    sytyksen säätö??

    en tiedä menikö oikein, mutta katsottiin lampulla jäähdyttimen puolelta alimmasta siivapyörästä sytytys siellä oli sellainen kampa ja siivapyörässä oli valkea merkki. onko muuten mitään merkitystä asialla kun sytty järjestys on niin että 1 pytyn johto onkin kytkikopan puolella ja nelos pytty jäähdyttimen puollella, ainakin auto toimii nyt.
  18. jamboy

    sytyksen säätö??

    -85:nen 99H koneella laatikosta en tiedä. tuossa kohdalla reikä joka on ummessa pohjalta ja laidoilla on kyllä pultin paikat. ihan kuin siinä olisi ollut joku lätkä päällä.
  19. jamboy

    sytyksen säätö??

    onko mahdollista saada kuvaa siitä kun muistaakseni en ole ko.luukkua nähnyt.
  20. Mistä kohtaa katson ajoituslampulla sytkän kohdalleen?? en vaan löydä paikkaa? entäs onko ykköspytty syylärin puolella vai vaihdelaatikon puolella.
  21. se on juuri se kaasari minkä minorv8 varmaan löysi. ko.nettisivun puolivälissä on kaasari jonka tunnus on FZX1415 kaikki nyt toimii auto käy kukkuu. tilaamani kaasari korjaus sarja mopospotilta ei käynytkään suutin putken osalta se oli n.5-6mm liian lyhyt, ei toiminut sillä, sai liikaa bensaa. huomenna varaan ajan konttorille niin saan ajaa sen leimalle sit (jos ny menee läpi) päästöt voi heittää...
  22. siinä uimurikammion päällä on kaksi letkun paikkaa toinen ilmeisesti ylivuoto putki ja toinen sisään meno. ne oli ristissä. siitä ylivuotoputkesta menee letku vaan auton alle. varmaan vaihtunut tuo kansi joskus tai sitten se ei ole hs4?? peltiliuskassa lukee FZX1415 ZWK08 91
  23. voi elämän kevät sentään, nyt nolottaa.. bensalinjat ristissä kerpeles. ei ihme että bensaa tulee aivan solkenaan. no vaihdan kuitenkin ne uudet tulpat ja laitan korjaussarjan, jonka tilasin saanpahan uudet tiivisteet jne.
  24. bensanpinta n.1-1,5cm yläreunasta kohokammiossa. tilasin kyllä uuden korjaussarjan.
×
×
  • Luo uusi...