Jump to content

marko v

Jäsenet
  • Viestit

    110
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut marko v

  1. Osaako joku heittää arviota minkä verran on lähetys kulut mini sparesilla jos tilaisi 7,5" levyjarrusarjan. Sarjan hinta olisi noin 520€ mutta mikä se lopullinen hinta olisi, kun osat olisi perillä. Saa tarjota myös levyjarruja jos ylimääräiset joltain löytyy.

  2. Miten olette toteuttaneet mk3 kopan keulapeltien vaihdon? Vaihtoon menee kolmiopellit ja lokarit molemminpuolin sekä maskipelti.

    Missä järjestyksessä kannattaa alkaa uutta sovittelemaan. Kaikkia ei varmaan kannata samantien leikata pois.

  3. ostaisin mini van kylkipellit, joko umpinaiset tai ikkunalla olevat. metsäraadosta leikatut käy hyvin. pelti pitäisi olla leikattu vähintään muutaman sentin yli kylkipokkauksen.

     

    myös muita mk1 peltejä tarvitaan, etupää ainakin kaipaa uuttapeltiä.

     

    Tarjoa jos ylimääräisiä peltiosia löytyy.

     

    marko 040-7447643

  4. Koneen kunnostus olisi tarkoitus aloittaa. Tuli hankittua 1275cc kone. Koneella ei ole paljoa ajettu täydellisen remontin jälkeen, mutta remontissa joku mennyt pieleen ja 2 ja 3 pytyn välistä haljennut lohko ja kansi. Kone on a+ mallia. Voiko tohon vaihtaa a mallin lohkon ja kannen. Koneeseen on jotain viriosia laitettu laitan niistä lisää tietoa myöhemmin. Koneita en ole ennen rempannut joten neuvoja varmasti tullaan tarvitsemaan. Kone pitäisi laittaa 72 vuoden miniin.

  5. kertoisiko joku miten tuo ebay toimii. millaisia riskejä on sen kautta ostettaessa, miten maksaminen tapahtuu, onko jonkunlainen "postiennakko" palvelu millä varmistaa paketin tuleminen yms.

    sieltä kyllä löytyy kaikkea mielenkiintoista ja hinnatkin edullisia.

×
×
  • Luo uusi...