Jump to content

penna

Jäsenet
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Käyttäjän penna kaikki viestit

  1. penna

    kannen korjaus

    Pelkät pakoventtiilit on syvällä, tuo on pelkkä raaka kansi että siihenkin pitää venttiilit tilata mutta kän alustavasti kysymässä oulun moottorikoneistamolta korjauksen hintaa? Onko tietoa tekeekö muut oulun alueella kannen korjauksia?
  2. penna

    kannen korjaus

    Tuo kansi on 12g940 ja mittasin että se venttiililautasten väli ois 6mmn niin mietin että meneekö puhki jos alkaa jyrsiin irtoseeteille kolot?
  3. penna

    kannen korjaus

    Kun kannesta on koneistettu venttiilien tiivistepinnat liian syvälle niin olettako täytehitsannu niitä ja millä puikolla vai pystyykö niihin laittaa irto seeti renkaat mitkä sitte koneistetaan?
  4. Tarkoitus olisi rakentaa vakio tonniseen uusi pakosarja ja putkisto, siinä toivossa ettei tehot ainakaan laskis, minkälaisia yhdistelmiä oletta käyttäneet?
  5. penna

    vetoakseli

    Mikähän on numero sarjaltaan minin vetoakselin stefa, oikea puoli ja sisäpää? Vois ostaa valmiiksi ennen kuin rupiaa vaihtaan.
  6. penna

    levikkeet

    Eihän ne kaunemmat ole mutta tallin seinällä hyvästi koristeena menee.
  7. penna

    levikkeet

    Minä koitin kans laittaa kuvia mutta alko näyttää että menee koko yö siinä hommassa ;-) ne levikkeet on just tuota vanhempaa mallia, laidassa kiertää vielä pieni ura.
  8. penna

    levikkeet

    Onko näillä levikkeillä eroavaisuuksia keskenään mistä tunnisteas onko kyse uudemmista vai vanhemmista? Vanhempi ois tieten parempi :)
  9. penna

    levikkeet

    Onko mineissä käytetty alumiinista tehtyjä levikkeitä joissa on ruuvi kiinnitys , tuli semmoset vastaan ja kaaren malli niin ku minissä vaikuttas ihan tehdas tekosilta.
  10. penna

    listat

    Listat löyty, kiitos tarjoajille.
  11. penna

    listat

    Vielä ois tarvetta.
  12. penna

    listat

    Eli ostaisin minin koriin taakse tulevat peltiset pysty listat, listoja voi tarjota tänne tai 0408364668.
  13. Kun alat maalaan/ostaan maaleja niin suosittelen oulun väripolaria sieltä minä oon saanu aina hyvät ohjeet maalaamiseen.
  14. penna

    levikkeistä

    Minkälaisia levikkeitä käytätte minissä? Tarkoitus olisi laittaa miniin levikkeet ilman että tarvii leikata suojankaaria, oisko jollaki laittaa kuvaa autosta jossa on kiinni wood picketin levikkeet.
  15. Eli vm-77 miniin vilkunviiksi paketille ois tarvis, voi tarjota tänne tai 0408364668
  16. penna

    Talvi ajelua

    Piti ostaa itselle airfiksin rata että pysyy talvellakin ajo tunnelmassan :D Ja vuosimalli on vm-67 ensimmäiseltä omistajalta.
  17. penna

    ovipahvit

    Meinasin sitä ite pahvia mihin kangas liimataan saako sitä rajakylästä?
  18. penna

    ovipahvit

    Minkälaista materiaalia käytätte ovipahvien tekoon, saako metri tavarana ja jos saa niin minkä hintaista ja saako mahdollisesti oulun alueelta?
  19. penna

    Lisävarusteet -80 Miniin

    Mulla on kans vm-80 olevassa minissä lisälämmitin ja normaalia isompi pensatankki kun vertaa vm-77 olevaan.
  20. ostetaan mini hs4 kaasuttimelle imu/pakosarja. puh.0440419845
  21. penna

    rallimini

    Se jäi mieleen että normaali mittariston reijän paikalle oli rakennettu umpinainen kotelo jos ens pyhänä kerkiäis tutkia tarkemmin.
  22. penna

    rallimini

    Minä mietin että oisko vanha kilpa-auto laitettu joskus tieliikenteeseen. Kaaret näytti asiallisesti laitetuilta samoten penkkien kiinnitykset, koetaulun muotoilu kans aika erikoinen, papereita ei ollu. Auton sisällä oli 10hi moottori. 50 kymppiä oli korilla vailla meinasin akseleiden ja kaarien takia raahata sen kotia.
  23. penna

    rallimini

    Kävin parilla autolaanilla jossa oli autoa(n.150) laidasta laitaan, siellä oli myös kuvien mini jossa oli pultattavatkaaret, voisko kyseisellä autolla kenties olla kilpailu historia? Runkonumero oli sen verta piilossa että se selviää toivottavasti ens kerralla.
  24. penna

    Laturi

    Löytysköhän oulun läheltä laturia vm-77 olevaan miniin? Tarjota voi yv:nä tai 0408364668
  25. penna

    mikä moottori

    Voisko tämä lohko olla sopiva esim. historic kilpa-auton moottoriksi? Millähän aika välillä kyseistä mootoria on tehty?
×
×
  • Luo uusi...