Jump to content

Juufou

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Juufou last won the day on 4. Maaliskuuta 2016

Juufou had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

840 profiilin katselua

Juufou's Achievements

  1. Millanen projekti on irroittaa peilinkuoret r53 korisesta s coopperista? Meinasin, että jos helppo irroittaa niin maalaisin tai teippaisin mustaksi..
  2. Juufou

    Vanteet miniin

    Olis myynnissä sparco asetto gara vanteet. Pronssisen väriset. Nettivaraosassa idllä 2206982 :)
  3. Juufou

    Vanteet miniin

    Niin siis mietin juuri vakioalustalla kun ei millään viittis hyvii orkkis tolppia vaihtaa pois :) Pirun hyvän näkönen kapistus Igor! :) Itellä täl hetkellä samoissa väreissä auto. Tuon keulaskoopin meinasin vetästä mustaks ja sama peilinkuorille. Katto ja kattospoileri teipataan jossain kohti mustaksi :) laittelen jossain kohti kuvia omasta kapistuksesta tänne niin katsotaan millaista älämölöä porukka alkaa pitämään :D
  4. Juufou

    Vanteet miniin

    Onni onnettomuudessa saan todella halpaan hintaan koko vannesarjan maalauksen. Sisältyy puhallus, maalaus ja uunitus. Sit viel löytyy eräältä tuttavalta rengas- ja tasapainotuskoneet ni ei tarvii tähän hommaan sotkea vianoria tai euromasteria ;)
  5. Juufou

    Vanteet miniin

    Enpä jaksa alkaa tukivarsia tilailemaan, mennään noiden sparcon vanteiden kanssa. :) jossain kohti kyllä vaihdan ihan ulkonäkösyistä lipallisiin vanteisiin, ehkä ensi kesäksi ;) Paljonkos sitten 17" vanteilla jää kaareen tilaa kun renkaat spekseillä 17/215/35?
  6. Juufou

    Vanteet miniin

    Kiitos nopeasta vastaamisesta. Itseltä löytyy siis tällä hetkellä tallista sparco asetto gara vanteet, jokainen 18", 7,5" leveet. Kumit näillä jokaisella 215/35/18. Taidanpa siis pitää vanteet itsellä ja viedä maalarille maalautukseen, jotta saan vanteet sopimaan auton väritykseen. Vanteet tällä hetkellä pronssisen väriset, auto on puna-valkonen, joten ei kyllä omaa silmää miellytä vanteiden väri. Tarkoitus muutenkin muokkaa auto puna-mustaksi :)
  7. Juufou

    Vanteet miniin

    Minkä kokoista banneria porukka laittanu alle miniin? Itellä olis mietinnässä 8,5" levee etuvanne, 9,5" takavanne. Mietityttää vaan mahtuuko pyörimään -06 s coopperissa?
  8. Juufou

    Jakoketju

    Morjesta kaikille! Uutena käyttäjänä liityin tänne kun tuli hommattua -06 vuotinen s coopperi
×
×
  • Luo uusi...