Jump to content

Juufou

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Käyttäjän Juufou kaikki viestit

  1. Millanen projekti on irroittaa peilinkuoret r53 korisesta s coopperista? Meinasin, että jos helppo irroittaa niin maalaisin tai teippaisin mustaksi..
  2. Juufou

    Vanteet miniin

    Olis myynnissä sparco asetto gara vanteet. Pronssisen väriset. Nettivaraosassa idllä 2206982 :)
  3. Juufou

    Vanteet miniin

    Niin siis mietin juuri vakioalustalla kun ei millään viittis hyvii orkkis tolppia vaihtaa pois :) Pirun hyvän näkönen kapistus Igor! :) Itellä täl hetkellä samoissa väreissä auto. Tuon keulaskoopin meinasin vetästä mustaks ja sama peilinkuorille. Katto ja kattospoileri teipataan jossain kohti mustaksi :) laittelen jossain kohti kuvia omasta kapistuksesta tänne niin katsotaan millaista älämölöä porukka alkaa pitämään :D
  4. Juufou

    Vanteet miniin

    Onni onnettomuudessa saan todella halpaan hintaan koko vannesarjan maalauksen. Sisältyy puhallus, maalaus ja uunitus. Sit viel löytyy eräältä tuttavalta rengas- ja tasapainotuskoneet ni ei tarvii tähän hommaan sotkea vianoria tai euromasteria ;)
  5. Juufou

    Vanteet miniin

    Enpä jaksa alkaa tukivarsia tilailemaan, mennään noiden sparcon vanteiden kanssa. :) jossain kohti kyllä vaihdan ihan ulkonäkösyistä lipallisiin vanteisiin, ehkä ensi kesäksi ;) Paljonkos sitten 17" vanteilla jää kaareen tilaa kun renkaat spekseillä 17/215/35?
  6. Juufou

    Vanteet miniin

    Kiitos nopeasta vastaamisesta. Itseltä löytyy siis tällä hetkellä tallista sparco asetto gara vanteet, jokainen 18", 7,5" leveet. Kumit näillä jokaisella 215/35/18. Taidanpa siis pitää vanteet itsellä ja viedä maalarille maalautukseen, jotta saan vanteet sopimaan auton väritykseen. Vanteet tällä hetkellä pronssisen väriset, auto on puna-valkonen, joten ei kyllä omaa silmää miellytä vanteiden väri. Tarkoitus muutenkin muokkaa auto puna-mustaksi :)
  7. Juufou

    Vanteet miniin

    Minkä kokoista banneria porukka laittanu alle miniin? Itellä olis mietinnässä 8,5" levee etuvanne, 9,5" takavanne. Mietityttää vaan mahtuuko pyörimään -06 s coopperissa?
  8. Juufou

    Jakoketju

    Morjesta kaikille! Uutena käyttäjänä liityin tänne kun tuli hommattua -06 vuotinen s coopperi
×
×
  • Luo uusi...