Jump to content

PikkuMatti

Jäsenet
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän PikkuMatti kaikki viestit

  1. Vanhat on niin pahasti ruostunut että ei kannata edes yrittää korjata. Pintapelti olisi vielä korjattavissa mutta sitten sisäpuolelle pitäs pokkailla niin paljon uutta peltiä et helpommalla pääsee kun vaihtaa kokonaan.
  2. Moi Osaako kukaan sanoa käykö -72 ministä ovet ja konepelti -97 miniin? -97:ssa on ovissa ainakin sivutörmäys suojat, mutta haittaako se jos niitä ei siellä ole jos vain ovet muuten käy? Ja jos noiden mallien välillä on liikaa eroja niin mites sitten -92 ovet kun sellaisetkin olisi käytettynä tarjolla, uudet ovet ovat niin kovin arvokkaat että mielellään käytetyt etsisi. Vastauksista jo etukäteen kiittäen Matti Leväinen
  3. PikkuMatti

    Ovet irti!

    Täytyypä käydä tutustumassa, muistaakseni yritin sitäkin tai ainakin ihmettelen jos en kokeillut.
  4. PikkuMatti

    Ovet irti!

    Moi Millä konstilla ministä saa ovet helpoiten irti? Varmaan pitäisi lähteä kun saranatapin lyö pois, mut kun sinne ei oikeen mahdu mitenkään. Ja kyseessähän on -97 peli. Kiitos jos joku pystyy valistamaan neuvotonta
  5. Eli hakusessa olisi -97 minin ovet. Klommot ei hirmuisesti haittaa jos ei ole tosi pahoja ja pieni ruostekkin sallitaan. Omista on ruostunut koko alaosa pois. Myös muita peltiosia tarvitsen että jos jollain on koko kori niin kannattaa tarjota. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimella 050 518 3060 T: Matti Leväinen
  6. PikkuMatti

    Takaverhous

    Juu akku on irti kuten kaikki muukin. Paikallaan enään alusta,moottori ja ohjauspyörä. Pitää sitten koittaa vaan voimalla saada ne sieltä pois, olisi helpompi verhoilla kun olisivat irrallaan :) Kitos vastauksesta CooperSport
  7. PikkuMatti

    Takaverhous

    Koitin selata viestejä läpi mut en löytänyt apua ongelmaani. Eli onko takasivuverhous jollain jippaskonstilla kiinni kun ei lähde pois ihan vaan nostamalla(heiluu kyllä). Kyseessä on -97 mini joten siellä kotelossa on jokin todennäköisesti turvavyöiden kiristin niin sinne pohjalle ei oikein tahdo nähdä, enkä uskalla lähteä turvalaitteita ihan vähällä purkamaan.
  8. Miksi vanhempi malli on parempi? Mitäs jos uudenkin vaan laittaa suoraan runkoon kiinni?
  9. Mekin mentiin nukkumaan jo syyskuussa tai oikeastaan aloitettiin täydellinen remontti. Nyt olisi kaikki purettu irti enää pitäisi keksiä mistä saisi rahat kaikkiin niihin osiin mitä pitäisi tilata. Ensi kesäksi olisi tarkoitus päästä jo baanalle, jos ei rahat riitä niin sit siirtyy seuraavaan kesään, koska mitään vanhaa ei laiteta edes väliaikaisesti takaisin(ei ole koskaan vain väliaikainen ;D)
  10. Jonkin verran vanha viesti mut kysytään nyt kuitenkin että onko mk1 vielä olemassa?
  11. PikkuMatti

    Flippikeula

    Itseänikin kiinnostaisi sama asia, sillä keula on aikalailla samaisessa kunnossa..
  12. Täytyy kysyä mitä maksaisi jos joku käännösfirma kääntäisi tekstin suomeksi.. Sit olis ainakin yksi suomenkielinen ;)
  13. Moro mitä luulet(te) löytyisikö tuota opasta jostain suomenkielisenä kun tuo lontoo ei oikein taitu. Ostin joku aika sit minimaniaa nimimerkin kauppaaman korjaamokäsikirjan, mutta ei se ollut kovin kattava MPI minin kanssa vaikka hän niin uskottelikin :-[
  14. Joskus vuosia sitten oli minisi kuva samaisessa teboilin mainoksessa. silloin oli vaan rajattu vielä enemmän.. ..ei näkynyt kuin toinen valo ja vilkku.
  15. Törmäillään ihmeessä :) Ensimmäinen mini mulle ja varmasti minin ensimmäinen talvi, ainakin näin vähällä lumella ollut aivan moitteeton talviauto.
  16. Terve voisiko saada vanteista kuvia sähköpostilla? PikkuMatti_83@hotmail.com
  17. PikkuMatti

    HUOMIO KUOPIO!

    Ei kai sillä määrällä niin väliä ole mutta yksin se voi pidemmän päälle käydä tylsäksi :D Jaguaari harrastajat oulun seudulla ovat järjestäneet tapaamisia joka viikko useamman kesän ja paikalla on parhaillaan ollut 4 jaggea :) Voi olla kavereidenkin autot jo aika tuttuja..
  18. PikkuMatti

    HUOMIO KUOPIO!

    HyväHyvä kohtahan meitä alkaa olla jo sen verran että kannattaa järjestää jotain pientä tapaamista ensi kesäksi tai miksei vaikka talveksikin. Itse sain juuri jarruremontin valmiiksi vielä kun saisi ruostesuojauksen tehtyä niin voisi huoletta ajella talven jos ei tuu liikaa lunta :)
  19. PikkuMatti

    HUOMIO KUOPIO!

    perjamtaina asennetaan eberin lämmitin 8-) olisi tarkoitus pärjätä koko talvi :)
  20. PikkuMatti

    HUOMIO KUOPIO!

    Pieksämäen ja Kuopion puoleen väliin kokoontuminen niin osaan ottajia on 3 8-)
  21. Itse olen ajellut kuukauden päivät -97 british open minillä. Ajo on ollut yhtä juhlaa vaikkakin pallonivelet, laakerit ja jarrut ei ihan kunnossa olekkaan.. Kunhan ne korjaan niin mitenhän hyvä sit on ajaa?? Tietääkö joku onko ton ikäsessä vielä tuumaiset työkalut?
  22. Terve saisinko kuvia siitä konepellin listasta?
×
×
  • Luo uusi...