Jump to content

Viliboyz

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 354 profiilin katselua
  • tiko

Viliboyz's Achievements

  1. Ai hitto... :-\ Selvisikö mistä johtui?
  2. Kiitos tästä tiedosta! Ehdin jo kirota motonettiä hetken kun luulin että sekä vasemmalle että oikealle puolelle on omat anturit. Varsinkin kun lähin myymälä mistä niitä saa olisi tarkoittanut Helsingistä Lohjalla käymistä 15e osan takia :P
  3. Hei vaan kaikki Ministit! Olen uusi tyyppi näillä foorumeilla ja toisen Minin omistaja. Ensimmäinen Mini oli sininen perus Cooper vm -2003 jonka vaihdoin äskettäin vm-2008 Cooper S automaatti malliin. Nykyisestä Cooperista laitan kuvan viikonloppuna kun saan jarrupalojen vaihdon yhteydessä pestyä ja vahattua auton niin on sitten edustavampaa kuvaa tarjolla ;) Yleisesti auton huoltaminen on minulla ollut tapana teetättää kavereilla ketkä näistä enemmän tietävät, eli varmasti tulen kyselemään täällä kaikenlaista Minien huoltoon liittyen ja foorumista on jo nyt ollut iso apu monessa asiassa, siitä kiitos teille! Morjestellaan kun tavataan!
  4. Olenkin ihastellut sun Miniä viimeksi eilen! :D Mulla on oma vihreä Cooper S yleensä siinä lähettyvillä myös parkissa :)
×
×
  • Luo uusi...