Jump to content

tiko

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Autotalli
    Mini One, BMW m635, BMW X5 45e, VW Crafter

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

tiko's Achievements

  1. Kevätehostus, kesärenkaat ja matka jatkuu Tähän mennessä ei mitään ongelmaa
  2. Katsastus huomautuksitta jatkoaikaa. Tosin pitkäksihän leima meni, tuli vahingossa ajettua pari viikkoa katsastamattomalla autolla
  3. Tälläiset penkit meidän Onessa.
  4. Joulun matkat tehtiin tällä kertaa Minillä. 400 km per sivu sujui vauhdikkaasti hyväksyttävällä kulutuksella 6,4l/100km (keskinopeus 105km/h). Perhe ja lahjat mahtui hyvin kyytiin, pimeällä ajovalot on hyvät (LED) ja kaikkiaan auto kulkee erittäin vakaasti ja mukavasti täydellä kuormalla. Legit ajettiin mennen tullen ilman taukoa Pitkän matka-ajon merkittävimmät haasteet ovat korkea melutaso (16" nastarenkaat) ja pitkässä ajossa heppoiset istuimet (sportpenkki - jcw-sisäpaketti). Tuolle melutasolle varmaan pystyisi jotain jälkikäteenkin helposti tekemään. Epäilen, että melueristettä liiemmin ole ylimääräistä. Toki varsinaisessa pääkäytössä kaupunkiajossa tällä ei ole merkitystä, sillä melutaso kohoaa harmiiksi vasta 100 km/h nopeuden tienoilla. Katsotaan jaksaako tuosta projektia ottaa, kun tälläinen käyttö on aika poikkeuksellista.
  5. Morjens, Täällä kanssa vastaavan mallin uusi omistaja. Auto on tosin vähän vanhempi eli 2015 mallia, ajettu n 56tkm. Vaihteistona on automaatti. Noin 2tkm takana ja suurimmaksi osaksi hyvää on sanottavana. Taajama pyöritykseen näppärä auto, jolla tarvittaessa ajaa pidemmänkin matkan suuremmin irvistelemättä. Melutaso on toki korkeahko. Auto on hankittu varsinaisesti kakkosautoksi, mutta on hetken palvellut ykkösenäkin, kun varsinainen ykkönen joutui pajalle. Viisiovisena toimii perhekäytössäkin hyvin.
×
×
  • Luo uusi...