Jump to content

Manu

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Manu kaikki viestit

  1. Manu

    Uusi mini

    Nyt kun on taas alkanut nämä "pöpperö"kelit ja takalasi ja perä on jatkuvasti lumipeitteen vuoraama, niin olisi mielenkiintoista tietää ovatko uuden Minin suunnittelijat pystyneet yhtään vähentämään tätä ilmiötä?! Toivottavasti, koska tuo uusi malli on alkanut vähäsen jo kiinnostamaan!
  2. Manu

    Viime kevään Pulley-party ?

    Illallinen on jo nautittu eli pari viikkoa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja vaihdoin Altan -15% hihnapyörän omaan Miniin. Samalla vaihtui myös hihna ja MTH:n softa ja nyt vielä odotellaan BMC:n ilmansuodatinta. Kokonaisuudessaan vaihto meni ihan OK vaikka välillä ilmassa olikin pientä epävarmuutta, koska käytössä olevat ohjeet poikkesivat joiltakin osin toisistaan, mutta seuraavan kerran homma on helpompi. Itse tekemällä saa sellaista kuin sattuu tulemaan eikä voi syyttää muita ;D Pulleyn vaihto on ihan mielenkiintoinen homma etenkin, kun huomaa onnistuneen vaihdon jälkeen, että auto vielä toimii ja on selkeästi pirteämpi! :D Tilasin jenkeistä tuon Altan -15% pulleyn ja samaan syssyyn hankin myös pulley-työkalun ja hihnatyökalun. Tuolla kombolla ei tarvinnut erikseen irroittaa hihnan kiristys tsydeemiä ja näin "säästyi" vähän aikaa. Nyt olisi siis kaupan tuo käyttämätön AMD:n -15% hihnapyörä, jos vain löytyisi joku tuotteesta kiinnostunut. Toisaalta, jotta miitti saataisiin aikaisiksi allekirjoittaneesta huolimatta, niin voin kyllä luopua tuosta pyörästä ihan postikulujakin vastaan... ;)
  3. Myynnissä olisi Minin omat käyttämättömät takakuraläpät (BMW sno: 82 16 0 393 033). Tuli tilattua viime talvena, mutta en jaksanut asentaa paikalleen - huoh. Hintaa ois noilla 30.
  4. Eli myynnissä täysin käyttämätön AMD Technikin -15% hihnapyörä. Aikoinaan Doc Powerilta tilattu Forgen pulley, mikä olikin ainoastaan -11.5% alkuperäistä pienempi ja valituksen jälkeen sain tilalle tuon -15% pulleyn. Toimii myös vakiohihnan kanssa ja kevään -06 pulley partyssa tuommonen on laitettu ainakin Sillin Ministeriin. Kuulostaisiko 50 pahalta hinnalta?
  5. Manu

    Imatra kokoontuminen

    Paikallislehdestä kopioitu tiedote: Minejä Ukonniemessä Etelä-Karjalan ministit ja Mini Club Flying Finns järjestävät jokavuotisen kesäkokouksen tänä kesänä Imatran camping Ukonniemessä 21.-23.7. Paikalle on tulossa noin sata miniä museoajoneuvoista tehokkaaksi viritettyihin tuning-autoihin. Ohjelmassa on leikkimielistä kisailua, yhdessäoloa ja la 22.7. klo 12.30 starttaava paraati automuseolle.
  6. Arvasin, että tuo viestini oli liian läpinäkyvä ;) Myönnettävä on, että mielelläni tukeudun Teidän kokeneempien Ministerien apuun tuossa hihnapyörän vaihdossa ;D Luin juuri NAM:sta, että MTH:lta on tullut jo jonkin aikaa sitten uusi versio tuosta heidän Tuner-filestä (TunerV7), jonka pitäisi entisestään parantaa alavääntöä, kierrosherkkyyttä yms. Olisin imuroinut vanhat tiedot Ministäni, mutta CarTunen versio on vanhentunut, jotenka nyt pitää odottaa, että saan MTH:lta ensin uuden version tuosta ennenkuin pääsen aloittamaan uuden päivitysprosessin...
  7. Itselläni on -05 mallin S:ssä tuo MTH:n uudempi "tehokkaampi" softa. MTH:lta Volker Kürch väitti, että vaikutus tuolla on sama kuin vanhalla softalla ja pienemmällä ahdin pyörällä - tiedä häntä. Omasta mielestäni Ministäni tuli kuitenkin huomattavasti pirteämpi ja perstuntumalla vääntö siirtyi alemmas ja kiihtyvyys parani kuskin lisäksi myös autolla. Tää voi olla myös mielikuvituksen tuotosta, mutta alkuperäisellä softalla vaihteisto ei toiminut yhtä jouhevasti 2:lta 1:lle vaihdettaessa. Muistaisin joltain Mini-palstalta lukeneeni, että alkujaan tuossa olisi joku "kierrosrajoitintsydeemi" hidastamassa/jarruttamassa tuota vaihtoa. Tää oli sit ihan MUTU:a. Uudella softalla jäähdyttäjän flekti huutaa paljon useammin, kun MTH:lla halusivat, että mahdollisimman viileää ilmaa olisi jatkuvasti saatavilla. Sinänsä tuo ei häiritse, mutta naurattaa kun aamulla ajaa auton tallista ulos, niin flekti käy lähes heti pöhisemään vähäksi aikaa. Tuo uusi versio on kalliimpi kuin alkuperäinen versio, mutta se sisältää vuoden ajalle ilmaisen päivitysoikeuden. Jos siis asennat joitain uusia viriviri-osia autoosi, niin MTH:lla räätälöivät softan sopimaan noiden viritysten kanssa. Eli esimerkiksi tuon flektinkin olisi saanut toimimaan "normaalilla" tavalla, mutta se olisi kuulemma vaikuttanut tehoihin. Nyt pitäisi saada asennettua tuo -15% pienempi ahdinpyörä, kun sain sen vaihdettua Doc-Powerilta oikean kokoiseksi. Paikka, työkalut ja taidot tosin puuttuvat eli saa nähdä siirtyykö tuo ahdinpyörä koskaan pöydältä sille tarkoitetulle paikalle.
  8. Manu

    Viime kevään Pulley-party ?

    Nyt haluaisin varmistusta omaan luetun ymmärtämiseeni. Eli hankin viime kesänä DocPowerista tuon Forgen pulleyn, mutta en ole sitä saanut vielä asennettua/asennutettua - osa syynä on ollut voimassa oleva takuu... mutta siis, koska tuo Forgen pulley on -11,5% pienempi kuin alkuperäinen eikä 15% kuten luvattu, niin DocPower:lta saa luvatun kokoisen pulleyn ilman eri korvausta?! Jos näin on, niin otan kyllä heti yhteyttä heihin noin ihan periaatteessa. Eikös tuo -15% pulley toimi vielä vakio hihnalla? Kiitos mahdollisista tarkennuksista/varmennuksista. Tää tuntuu vaan liian reilulta ollakseen totta!
×
×
  • Luo uusi...