Jump to content

diid

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

diid's Achievements

  1. diid

    Vetoakselit / -nivelet

    joo, sellaista mukavaa kolinaa takapäässä, ihan, kun ajais jotain vanhemman sortin volvoa... ei se takuuaikana paljon harmita, mutta jos joutuu omilla rahoilla yli 10 000 joka kertaa samat jutut hoitamaan, siitä tulee vieläkin kallimpaa lystiä.
  2. diid

    Vetoakselit / -nivelet

    syyskuussa saatu (uus) mini, takaakselin kumiholkit kulunu jo vaihtokuntoon (10 000km). Takuuvaihto edessä.
  3. olisin kiinnostunut siis ihan vakio 15" aluista ( bonusta olisi valkoinen väri ), tarjouksia, joita en pystyisi vastustamaan, kehiin! Tuli hankittua http://rehvidplus.ee/img/vkarisma.jpeg ja nakit http://www.conti-online.com/generator/w ... v2_fi.html koko paketti asennettuna 725 eur 8-)
  4. Millaisia talvirenkaita siis MINI Cooper-iin kun alla on ihan 15" perusalu-vanteet, ei tunnu nastallisena oikeata kokoa mistään löytyvään...
  5. "Edit: Tähän on kyllä pakko lisätä, että Baltian kierroksella bongattiin vain muutama uusi MINI" Siihen on kyllä pakko vastailla... Tallinnan kaduilla ainakin pystyy bongamaan reilummin MINI-merkkisiä olioita, kun pohjois-Tallinnassa ; )) (siis HKI-alueella). Ja 17.09 tulee taas ainakin yks (MINI Cooper) lisää...
  6. diid

    Millaisia ongelmia luvassa?

    joo, mulle maksaa se vaan aikaa... kun lasivakuutus on omavastuuton. Ja sitäpaitsi, ehkä se on sittenkin sattuma.
  7. diid

    Millaisia ongelmia luvassa?

    :P hieno luettelo... pitäis parin viikon kuluttua ilmestyä ikioma MINI Cooper, kesän oon ajellu 2007 MINI ONE-lla, se on ollu tähän asti vaan lystiä... Yks pikkujuttu, miten muilla etuikkuna, mulla on keräntyny jo 10 000 ajon jälkeen 2 kiveniskua, onko toi epäonni, tai johtuuko juttu aika pystyssä olevasta etuikkunasta?
  8. Saapumassa lähiaikoina MINI Cooper ::) ::) ::). Autot on tietysti käsittämättömän laadukkaita (MINI-sta puhumattakaan) mutta.. mutta... entisenä citroenkuskina epäilen MINI-ssäkin löytyvän yhtä sun toista?
×
×
  • Luo uusi...