Jump to content

Temezki

Jäsenet
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Temezki kaikki viestit

  1. Temezki

    kevyemmäksi

    Onkos tämä tällänen hyväksyttävä tieliikenteeseen? ja onko se hyvä vaihtoehto vanhan kelkan tilalle? ??? http://www.minimania.com/web/Item/MT360 ... Detail.cfm
  2. Temezki

    Peltiosat?

    Iso kiitos kaikille vastanneille...Olen tosiaan tekemässä autoa ihan itselle mieleisekseni ja yleensä se on aika poikkeavaa muiden (keep it original miehet) näkemyksistä ;D Olishan se kiva lätkiä valmiit "sopivat" pellit pohjaan mut taidan ihan mielenkiinnosta ottaa ite toin pohjan haltuun, oppia ikä kaikki vai miten se nyt oli. Ei muuta kun peltejä tilailemaan ja sitte talliin vetää pellit kii :D
  3. Temezki

    Peltiosat?

    Edelleen olis tieto tervetullutta lattiapaneelien osalta kuten myöskin helmojen!?!? :) Eikö kellään ole tietoa?
  4. Temezki

    Peltiosat?

    Mites noi uudempien lattiapaneelit poikkeaa -69 Mk2 kopasta ku ei tunnu oikeen missään olevan lattiaa -69 malliin!?!?!? muutenkin kaikki pellit -70---> tai -76---> WTF?
  5. Temezki

    Peltiosat?

    Eli nyt kun tarvis tota koppaa alkaa hitsailemaan kun on omat koneet ja kaasut hommattu niin kattelin tossa noita peltiosia mitä suomessa ja maailmalla on tarjolla...heräsi kysymys että noita ulompia helmapeltejä on montaa erilaista ni mistä tiedän mikä sopii omaan koppaan? Sama juttu tossa "puoli lattiaa" pellin palassa ku tuntuu olevan minisportillakin vaan -76 ---> ni miten ne poikkeaa Mk2 korista? Mun auto on Mk2 1000 vm.69 Olisin enemmän kuin kiitollinen vastauksista :)
  6. Temezki

    Hydrolastic jousitus ?

    OK! kiitos vastauksesta. Onhan se vähän niinkin että mitä tekee autolla jonka pohja on maassa kiinni mutta se on se tekmisen ja kokeilemisen ilo :)
  7. Temezki

    Hydrolastic jousitus ?

    Taitaa muuten "kuivassa" minissä olla etu ja takapään tukivarret erilaisia kun "märässä" mallissa!?!? Sopiiko toi kuivan takatukivarren akseli hydron tukivarteen jotta sais sen iskarin kiinnityspaikan? mitä muuta vielä kysyisin ;D Sellanen vielä että takatukivarsien pronssiholkit kuluneet pois ja akseli syönyt reijät hieman hassun muotoisiksi, varmaan jollain ollu sama murhe...Koneistamolle että kairaavat isomman reijän ja holkittavat ja sit uudet hilut paikallee vai mitä olette tehneet? Kyselen paljon ja ehkä tyhmiäkin asioita mut ei ole kokemusta mineistä niin hirveesti ja ensimmäinen projekti on nyt alotettu ;)
  8. Temezki

    Hydrolastic jousitus ?

    Itse myös epäilen ilman toimivuutta noissa hydropusseissa...Eli vois olla olla jossain vaiheessa toteutuksen arvoinen projekti toi ilmapussien testaus. Kaariinhan saa tilaa ku tekee vaan mutta mites jos toin etupään ylätukivarren tekee itse,mitäs lait ja katsastussetä siihen sanoo? Tai sit muokkaa kelkkaa niin et toi topparikumi tulee ylemmäs? ja sit ku sen paikka on siirretty ylemmäs ni ottaa vielä koko kumin pois ;D ...huomaatteko, "kokoajan lähempänä maata"heheheee!!! No katotaan nyt kun ensin hitsataan toi koppa kuntoon ja sit perehdytään tohon louraideri hommaan paremmin...
  9. Temezki

    Hydrolastic jousitus ?

    Saako han sitä hydron pusseilla miten alas? topparikumiin asti? vai tuleeko joku muu ennen vastaan? Täs on kyllä rojektissa ihan pikkusen jotain muutakin ennen ku ollaan siinä vaiheessa et alettais jousitusta miettimään mut kunhan kyselin mielenkiinnosta että josko joku olis jo kokeillu moista systeemiä...saako miniä niin alas että pohja ottaa maahan kiinni? Ja kiitos MikaJ vastauksesta...koitan saada jonkun oman rojekti kertomuksen jossain vaiheessa aikasex :)
  10. Temezki

    Metron raato

    Mikäs mopon kone on tulossa...kovat on tehot!?!?
  11. Temezki

    Hydrolastic jousitus ?

    Jos saa lainata topiccia sen verran että kysyisin...Onko joku vaihtanut hydron tilalle ilmajousitusta ja nauraako konttorin setä sellaset pihalle?:)
  12. Temezki

    Metron raato

    Joko klapit on sisällä ja auto noudettu? Olen Kaarolta ja ajattelin et jos vielä löytyy ni voisin huomenna hakea! :)
  13. Temezki

    avomini remmillä

    tottakai Copyraitti pysyy sulla...kiinnostaa vaan nähdä että minkälaisia asioita olet selvittäny ja kuinka tarkkaan, että jaksanko itte edes lähtee moiseen rumpaan :)tiedän että hommaa siinä on ja rahaa palaa mut ilman rahan menoa se ei olis harrastus;)
  14. Temezki

    avomini remmillä

    Skannailetko paperit ja laita s.postilla mulle teemu.nieminen87@jippii.fi...kiinnostais vaan katella et millasilla muutoksilla niitä on läpi saatu ja onko hankalaakin sellasta väsätä :)onko muilla kokemusta tollasesta rojektista?
  15. Temezki

    avomini remmillä

    Morjens morjens...nyt on saatu raumalle uusi ministeri!!! mites "jn",millaset selvitykset toi katon poistaminen vaatii ku tekis mieli vähän leikellä tota omaa rojektia? :D voin oman topicciin kuviakin siitä laittaa jossain vaiheessa ku kerkiän...
×
×
  • Luo uusi...