Jump to content

j4nne

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän j4nne kaikki viestit

  1. aiempien kauppojen peruunnuttua hakusessa jälleen etupenkkien mustat+nahkaiset päälliset. vaihtoehtoisesti, jos edullisesti löytyy etujakkarat moisella kuosilla niin voi tyrkyttää. järkeviä tarjouksia kuunnellaan osoitteessa: ahola.janne miukumauku gmail.com
  2. tösös. tulipahan ajatuksiin laittaa kohta mini seisontaan odottelemaan ensi kevättä niin päätin kysäistä arvon raadilta miten vaihdatte öljyt... talvea vasten vai vasta keväällä? tästä taitaa olla kahdenlaista koulukuntaa... ja toinen kyssäri sitten öljyistä. Mitäs öljyä suosittelette laitettavaksi -93 SPI koneeseen?
  3. näin 3-4 viikkoa minin omistaneena täytyy kyllä sanoa että 'hauska' on se oikea termi tuolle autolle... ja samanlaisia omituisuuksia löytyy omastakin -93 spi ministä.
  4. ja tuossa muutamia poimintoja kans... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.572302746207175.1073742017.309054249198694&type=1
  5. Morot, hienoa ja kiitokset vinkeistä. Tässä tämä foorumi alkaa jo näyttämään paikkansa kun vinkkejä satelee nopeasti.
  6. Morjens, elämäni ensimmäinen mini tuli pihaan ihan heräteostoksena... aivan loistava hyväntahdonlähettiläs tuo auto. ihmiset hymyilee ja osoittelee sormella. Tosin voi ne nauraa meikäläisellekin, että läski osti liian pienen auton :) noh... murheitakin tässä autossa tuntuu olevan ja tuloillaan. aloitetaan siis helpoimmasta? Auton tyhjäkäynti seilaa kylmänä, käy ihan sammumisrajalla kunnes korjaa käyntiä ja pysyykin käynnissä. lämpimäksi kun koneen saa niin käynti tasaantuu nätiksi. Mistä lähteä omituisuutta korjaamaan, ideoita otetaan vastaan. Ja autohan on -93 1275spi motilla oleva rover mini cooperi.
  7. voe kiesus ku on nätti peli.
  8. Mini kaipaa vanteita, tykkivanteet tietysti etusijalla ja josko 13" tai sitten 12" kumien kera. yksityisviestillä tarjouksia kehiin tai ahola.janne miukumauku gmail.com. kiitos.
×
×
  • Luo uusi...