Jump to content

Ping

Jäsenet
  • Viestit

    36
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Ping last won the day on 13. Joulukuuta 2014

Ping had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Pirkanmaa

Ping's Achievements

  1. Mulla on samanlaisessa(malli,väri ja vanteet!) vm. 2014 autossa Calixin letkulämmitin, ei ole pahaa sanottavaa. Oli ainoa mitä merkkiliike tuolloin myi ja asensi, sitäkin piti odottaa tammikuulle 2015 ennen kuin joku lämmitin valmistaja sai aikaiseksi suosituksen ja asennusohjeet.
  2. Ping

    5-ovinen Cooper

    Bensa on ehkä tässä dieselpelkoisessa ja vastaisessa ilmapiirissä on turvallisempi vaihtoehto?
  3. Takuu ei lopu joka tapauksessa siihen viimeiseen päivään kokonaan. Tuollaiseen asiaan voi olla olemassa joku tehtaan korjauskin olemassa joka päivitetään kunhan kysyy. Kysyminen ei maksa mitään. Minulla on tullut tässä vuosien varrella jokusia tapauksia jossa virallisen takuuajan loputtua on vielä korjattu ilmaiseksi vaikka takun loppumisesta on ollut 1-2 vuotta.
  4. F56:een sai Calixin letkulämmittimen.
  5. Defan ja Calixin sivuilta löydät autoosi sopivat lämmittimet.
  6. Joku oli tietävinään, että noihin olisi mahdollisesti tehty jotain softapäivityksiä tai poistettu jarrutustehon talteenottoja tai jotain? Onko urbaani legenda vai todellisuutta? Oma F56 menee takuukorjaukseen konepellin toimimattomuuden takia, eli ei aukea pakkasilla kuin satunnaisesti ja lupasivat tutukia samalla tuon lataus/akku "ongelman". Hankala latailla akkua kun konepelti ei aukea, voiko ladata Cetekillä "tupakansytyttimestä"?
  7. Ping

    Mini talviautona

    Letkulämmitintä (Calix RE480) saa ainakin F56 S:ään. Mielestäni se lämmittää ihan riittävästi ja moottorin lämmöt nousee nopeasti kun lähtee liikkeelle parikolmen tunni lämmityksen jälkeen.
  8. Ping

    Mini talviautona

    Apuvirtanapoihin voi Bmw/Mini tiepalvelun mukaan huoletta suoraan kytkeä nämä "fiksut" Cetekin ym laturit, vanhoista perinteisistä eivät olleet varmoja??!?!? Soitin sinne ihan varmuuden vuoksi kun kysessä on takuunalainen auto, kehoittivat viedä auton huoltoon tarkastettavaksi kun kerroin ettei esim 1/2 tunnin käyttäminen pihassa ja 60km ajo riittänyt poistamaan alijännitevaroitusta. Kurkkasin myös kuorien alle nähdäkseni minne nuo apu-navat on kytketty, suoraan akun napoihin näyttivät menevä.
  9. Ping

    Mini talviautona

    No se ihminen viisas kun tekee ennen toimivista autoista susia normaaleihin talviolosuhteisiin. Volvojen kanssa ei ole moista tullut koskaan vastaan vaikka on ollut Webastokin käytössä, vaan 15.-20km siivut riittäneet lataamaan akun. Nyt ei riitä 60km, vaikka sähkölaitteita ole ollut kuin pelkkä lämppäri käytössä. Osaisiko joku vielä antaa neuvon kuinka esim. Cetek laturi kytketään, pitääkö kaivaa akku jostain piilosta esiin ja kytkeä suoraan akun napoihin, vai voiko tyrkätä piuhat kiinni käynnistyksen apuvirta napoihin jotka on näkyvissä? Ei viitsisi alkaa akkua vaihtamaan lähes uuteen autoon jolla on ajettu alle 15tkm jos pitää vielä ohjelmoida jne...
  10. Ping

    Mini talviautona

    Onko kenelläkään kokemuksia näistä f56-55 malleista noin akku/sähköpuolen asiossa? Minun f56 Cooper s herjailee alhaista akun jännitettä ja kehoittaa käynnistämään moottorin. Eilen ajoin aamulla 16km ja päivällä 22km, lisäksi annoin auton käydä pihassa noiden jälkeen 20-30min tyhjäkäyntiä ja sama varoitus näytöllä edelleen. Tänään ajoin 60km motaria ja maantietä min, 2500-3000 kierroksilla ja samat ilmoitus edelleen. Auto on kotona ja työmaalla roikan päässä lämmityksessä. Auto pudottelee sisävaloja ja säästelee omin lupineen valoissa ym. Autokeskus sanoo, että normaalia toimintaa. Hieman mietityttää että kuinka uskaltaa jättää auton esim. viikoksi kylmään parkkihalliin ulkomaan matkan ajaksi ja toivoa että se käynnistyisi sinä kylmänä aamuna kun palaa reissulta kotiin. Auto on -14 ja ajettu 15tkm, päivittäinen perusajo on luokkaa 2kpl 15km siivua.
  11. Ping

    Uusi Mini Radio

    CD on lisävaruste ja sen paikka on hanskalokerossa. USB-tikku on tosi kätevä cd:n sijaan.
  12. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta minulla on käsitys, että keskikulutusmittaus "nollautuu" automaattisesti tietyin välein?
  13. Defan ja Calixin sivuilt löytyy hyvä hakuvalikko josta löytyy melko kattavasti lämmitin Mineihinkin.
  14. Ping

    Uusi Mini tilattu

    Onnea uudelle Minille! Omalla kohta 5tkm takana ja edelleen suupielet kääntyy hymyyn kun pääsee rattiin.
  15. Ping

    Uusi Mini tilattu

    Noniin, F56 Cooper S sai lämmittimen ja sisähaaran ja hintaa kertyi 730,- Ulkopistoke tuli aivan puskurin vasempaan etukulmaan mustaan muoviin, oli kuulemma ainoa mahdollinen paikka. Hyvä ettei tullut punaiseksi maalattuun osaan. Talvi saa tulla vaikka heti! :D
×
×
  • Luo uusi...