Jump to content

Klubiaski-09

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

809 profiilin katselua

Klubiaski-09's Achievements

  1. No se ketjuhan se oli. Tosin jouduin oikein vääntämään rautalangasta Laakkosellakin, että edes tutkivat ketjun tilanteen. Konalaan vein korjattavaksi, kustansi 1800 erkkiä. Huoh.!
  2. Auttakaa naista mäessä! Eli Mini Cooper S Clubman -09 pitää outoa "pärinää", kun sillä kylmänä (= huilannu yön yli näin kesäkelillä) lähtee ajelemaan. Voi olla että käynnistysäänikin särähtää, mutta parhaiten sen itse kuulen kun lähdön rullauksen jälkeen vaihdan kakkoselle ja painan kaasua. Ääni kuuluu vain kaasuttaessa ja muutaman sadan metrin matkalla, sitten häviää. Olen siitä jo parilla korjaamolla maininnut, mutta täälläpäin ei ilmeisesti osata "diagnoosia" tehdä. Tulevalla viikolla vien kiesin Laakkoselle.
  3. Klubiaski-09

    Uusi Countryman

    Ikävä kyllä autot, Mini näköjään muitten mukana, muuttuvat muotoilultaan koko ajan persoonattomammiksi. Kohta ei Miniäkään erota muista muuten kuin logoa katsomalla >:( Minissä minua on aina viehättänyt kulmikkuus, persoonallisuus ja se, että Mini on pieni, mutta tilava auto ^-^
  4. Tervehdys! Hommasin kesällä ensimmäisen Minini, Cooper S Clubmanin vuosimallia 2009. Auto on tuontiauto, eikä siinä ole lämmitintä. Myyjä sanoi sen olevan suunniteltu kylmäkäynnistyksiin?!? Talvi kolkuttelee jo ovella, joten onko Lappeenrannan korkeudella syytä hommata Miniin lämmitin ja minkälainen? Mikä on mielipiteenne, jeesatkaa keltanokkaa kun itse en autoista mitään ymmärrä ja ammattilaiset myyvät vaikka mitä, jos heiltä kyselemään lähden. Onko lämmitin moottorin kunnossa pysymisen kannalta välttämätön? Työni vuoksi ajelen lyhyehköjä pätkiä ja auto seisoo väleissä parikin tuntia. Ja italian tuonti kun on, ei tuossa pelissä ole edes penkinlämmittimiä, minkä tarkistaminen ei heinäkuussa muljahtanut mieleenkään. Miten olette asian ratkaisseet? Lampaantaljaa alle, irralliset penkinpäälliset tupakansytyttimeen, uusi verhoilun alle laitettava...?
×
×
  • Luo uusi...