Jump to content

ns

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Helsinki
  • Interests
    Mini Cooper S -05

ns's Achievements

  1. http://www.nettiauto.com/mini/cooper/3397855
  2. ns

    Huoltojen hinnat

    Jeps, erittäin halpa ja hyvä paikka, suosittelen. Merkinnät huoltokirjaan ja huoltomittarin nollaus. I huolto 158,- sis. öljyt, raitisilma- ja öljysuodatin + kuntotarkastus. Tuolla sivuilla voi laskea huollon about hinnan ja antaa S:n II huollolle hinnaksi 212,-. Öljyn osuus 38,40,- ei huimaa päätä ;)
  3. ns

    Huoltojen hinnat

    Nyt sitten löytyi super edullinen paikka, Huolto+ Kaivokselassa 155,- tuo varsinainen I Huolto, tekevät Minin määräaikaishuollon siis puolet halvemmalla kuin L itse. Huomenna aika, ilmoittelen miten meni. :) :)
  4. ns

    Huoltojen hinnat

    Täytyy soitella. Eka huoltohan on nimeltään öljynvaihtohuolto ja sitten tulee vasta I huolto jne.. Paljon toi sun tekemä huolto oli? Näyttäis olevan juuri samat asiat kuin I huollossa.
  5. ns

    Huoltojen hinnat

    Minkä hintainen huolto oli Lauttasaaressa? Laakkoselta tuli vastaus, että noin 310 euroa maksaa, eikä siinä kuitenkaan olellisesti mitään vaihdeta vaan tsekkailaan ja lisäillään öljyä. Kuulostaa kohtuuttomalta.
  6. ns

    Huoltojen hinnat

    Tässä Laakkoselta soittoa odotellessa ajattelin teiltä kysellä vaihtoehtoisia paikkoja huolto I:lle pk-seudulla? Eikö huollon voi teettää yksityisellä korjaamollakin kun kerta huoltokirjasta löytyy kaikki tarvittavat tiedot? Auto on vm. 2005 ja km 42000. Kun huoltokilsat tuli täyteen, napsahti samalla jarrupalojen varoitusvalo päälle, onko ne nyt moukan tuurilla samalla vaihdettava vai liittyykö se tähän huoltoon esimerkiksi jarrunesteiden lisäykseen/vaihtoon? Nimim. sille rahalle on muutakin käyttöä, esim. 1,5eur/litra ;)
  7. Onko sulla vielä nämä kolme rengasta myytävänä? Saattaisi olla tarvetta.. Mihin hintaan?
×
×
  • Luo uusi...