Jump to content

hege

Jäsenet
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hege kaikki viestit

  1. hege

    Renkaat + vanteet briteistä

    alvista: olet oikeassa. saksasta ja muualta tilatessa olen aina alvin sinne maksanut.aikoinaan parista ei mini firmasta osia tilatessani kävi tuuri jonka olisin suonut jatkuvan.... se siitä offtopicista 2 kpl kuppipenkkejä suomeen ja rahdille tuli hintaa 60 puntaa. (2006)
  2. hege

    Renkaat + vanteet briteistä

    itselle tuli pari vuotta sitten 13\\7 vanteet renkaineen ja muuta rojua. en löytänyt eilen kuittia mutta muistaisin että hinta oli noin 120 puntaa. karmaisevaa, sit kun veilä jouduin maksamaan alvin englantiin, jota muista firmoista tilatessani en ole maksanut.
  3. jos oiken taas luin niin... huddersfield kauppaa tuota takakelkan korvaavaa raudanpätkää joka soveltuu coil-over tyyliseen ratkaisuun. onkohan tuosta kellään mitään tietoa ja toisaalta kehtaako tuollaiseen kysellä lupia??
  4. hege

    eaton 45

    mersun c sarjasta löytyy kuulemma sama ahdin ja on varustettu kytkimellä ei alkaa ahtaa vasta 2000rpm kohdalla. onko tuossa minin neljävitosessa sama ominaisuus vai onko tuo joku mersulisä?
  5. hege

    Ne 175 50 13 renkut

    uudet tuollaiset renkaat 13\\7 vanteilla . vanteen uloimmasta kohdasta noin 65mm kitkapintaan. riittääkö tämä.
  6. jotta saan nuo 13x7 leveet vanteet pyörimään alla on lokasuojia hieman vuoltava. onko sparesin sivuilla löytyvästä sabluunasta oikeasti iloa(kokemuksia?) vain pitääkö tämä tehdä kokeilemalla? löytyykö muualta sabluunoita tai hyviä mittatietoja?? nimim.kerralla kohilleen.
  7. hege

    Moottorin irroitus?

    metroa pilkkoessani tuo vaihteensiirtimen putkisokka lähti 5mm tuurnalla.
  8. eli askin päähän tulee kepiltä 2 tankoa joista alempi on kiinni tuolaisessa holkissa jossa ilmeisesti napautettu putkisokat pitään paketti yhdessä? en oikein saa tarkemmin selvää tuossa lythy kädessä auton alla möyriessä. mistä kohtaa toi on paras irrottaa. lyyäkkö sokka pois vai pystyykö hyvä poranterä???
  9. http://www.cardomain.com/ride/538621/7 onkos näitä juuri nähty suomessa? käyttöautoni turboon kyllästyneenä tämä vaihtoehto olisi kokeiltava. onneksi tämä virtuaalirakentaminen ei maksa mitään...... hyödyt: kenkälusikalle uusi käyttötarkoitus. riittävä bensankulutus kummallinen ääni.(paljon melua tyhjästä) säätämisen riemu on rajaton... yms
  10. mites saan kätevimmin irti nuo vetarit askin päästä. tarvitsenko erikoistyökalun vai ymmärränkös manuaalia oiken? niin kohteena siis metro ja koneen irroitus.
  11. nyt alko vaimo kiroileen. et viittis kertoo mikä värisävy tuo hieno "kullantapainen" on jos sillä kopan laitat, ettei ihan samanlaista tule tehtyä. tällä selataan juuri palettia ja pähkäillään härvelimme pintaväriä. t:h ........vaimo kiroilee vieläkin
  12. hege

    iskunvaimentimista

    iha mielenkiinnosta mikaj, minkälainen jarru \\vanneyhdistelmä tarvii moisen levitäjän?
  13. miniin sopivat,tukevat sportti jakkarat hakusessa. verhoilulla ei väliä. tarjoa
  14. hege

    mini kallellaan

    tuossa tuli huoltsikan parkkiin tasan orkkiskuntonen mini.niin oli samanlainen tauti laitteessa. kuskinpuolelle kalleellaan ja kauniisti. lie joku mallille tavanomainen väsähtäminen....
  15. hege

    mini lehdistä

    jonkun vuoden olen tuota minimagazinea lueskellut mutta tuota miniwordiä en ole ikinä nähnytkään. onko lehdissä eroja? kandeeko tuota wordiä lähtee kaivamaan?
  16. hege

    iskunvaimentimista

    oma topikki tälle pitäs tehä mutta lisäänpä.. soitin minisporttiin ja vahvasti väitti isäntä että 13\\7 diipdis ei tarvi spaceria jos on cooperin rummut ja levysatsi edessä. ainakaan omassaan tai henkilökunnan vempeleissä ei ole. nyt sitten odottelen kuka tämä kumoaa....
  17. hege

    iskunvaimentimista

    luulis niiden mainostavan spacers needed tai included. bodymodseista kyllä varoittavat asiallisesti. en laittaisi spacereita. joku kats.mies takertuu niihin takuulla. meneeks metron takarumpu miniin? toi tuuman levittävä takarumpu näköjään käy 80 luvun puolestavälistä alkaviin eli 70L laitteissa ollaan helisemässä?
  18. hege

    iskunvaimentimista

    pikkasen menee sivuun mutta menköön kun juttua piisaa... tuota seiskaa saa deepdishinä ja ilman. pysyykös tuo syvempi riittävästi spotspackin alla? välillä näyttäis tulevan pahasti ulos eli onko offseteissä niin paljon eroja eri valmistajien kesken? kenen vanne on nyt sit se sopivin? seiskojen kanssa ei enää spacereita kai tarvi. toi org sportspackhan (vanne) on 6 tuumanen.
  19. hege

    iskunvaimentimista

    165\\60\\10 ja vaikka 175\\50\\13 vaikka brittien suosimalla 7 tuuman vantella. johan tuo 13" nappaa sportspäkkien laitoihin kiinni jos säätää kiulun nättiin korkeuteen. mukavuuden halu pakottaa kai pitämää parituumaa väliä lokasuojaan..... ajaisivat jaguaarillaan jos haluavat tasaista kyytiä. 13 tuumanen vanne on ihastuttavan parjattu tuhoamaan kaikki ajo-ominaisuudet laitteesta mutta valtaosa niitä näkyy saaren autoissa olevan. ymmärrän kyllä,hillitön traktorilook kumminkin miellyttää minunkin kieroutunuta silmääni. ei tietysti tarvis käydä kuntosalilla kun piipahdus prisman parkkipaikalla vastaa 30min hartiatreenejä.näinhän vanteet maksais ittensä takasi 37 vuodessa.(perustelu vaimolle) tuon 13" kohonut massa kyllä pakottaa panostamaan iskarihin. luin että 13\\7 tuumanen vanne tekee autosta yhtä ketterän kääntyyn kuin lentotukialus mutta entäs nuo ulospäin levittävät vanteet? antaako se yhtään pelivaraa lisää?
  20. hege

    iskunvaimentimista

    Iskareita myydään madallettuihin laitteisiin erikseen mutta paljonkos pitää madaltaa että matalat iskarit on tarpeen? 10 tuumasillahan tämä lienee aiheellista mutta 13 tuumasilla nuo laitteet näyttää jäävän aina kovin korkeiksi. onko noissa iskareissa juurikaan eroja? spaxi tuntuu olevan suosituin.
  21. hege

    jankataampa jarruista

    tossa metrossa(haen tontille huomena) taitaa olla tehostin pystyssä kaasareiden\\kasarin vieressä, jos toi poljinsatsi toimii niin sitä varmasti voisi käyttää. täytyyhän sille tilaa tehä mut kumminkin. onhan se huvittavan näkönen.mahtuukohan edes tuplakaasareiden naapuriksi?
  22. hege

    jankataampa jarruista

    kiitos minor! levyt eivät ole jäähdytetyt. juu nuo navat olisi hyvä juttu niin ei tarvi pilkkoo pakettia. vaikka tuo997 lie teholtaan toivoton. pallonivelet mulla on ihan uudet joten niitä en välttämättä tarvis. lait s.postiin tai tänne viestii ja hintaa.
  23. hege

    jankataampa jarruista

    kiitoksia minizz kukas tietäis nuo napajutut vai olenko käsittänyt jotain ihan väärin?
  24. aina tämä uuteen laitteeseen tutustuminen vie aikaa. miniimme on tulossa 12-13" pyörät ja metron kone ja jarrutkin laittaisin samasta autosta. no alatukivarsi pitäisi vaihtaa säädettävään ja reaktiotanko myös. mutta onko tuo säädettävä alatukivarsi katulaillinen? tietysti myös letkumuutos on edessä. pallonivelet ja muut.... toisaalta luin että metron napaa(hub) ei pitäisi mennä miniin laittamaan vaan aina tulisi käyttää minin omaa. no muistinpa juuri että mulla on hyllyssä 997 levyjarrusatsi. saankos kasattua 997 napaan tuosta metrosta levyt ja satulat ja muut pyörän päähän? mites käy jarrupääsylinterin kanssa. riittääkö vai onko asetettava tuo hauska metron tehostin+sylinteri? tavoitteena turvallinen paketti ps. kyllä, olen enempi pussihousumopilistientisöijä
  25. hege

    vanteen korjauksesta

    niin on aika kolhaissut yhtä dunlop vanetta että tekisi mieli kokeilla onnistuuko mitenkään hitsaamaan vanteessa olevan kolosen pois. ne menee pulverimaalaukseen joten ainoastaan alumiinipaikka toimii. onko joku kokeillut fiksata rotvalliosumaa pois?
×
×
  • Luo uusi...