Jump to content

hege

Jäsenet
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

hege's Achievements

  1. hege

    Renkaat + vanteet briteistä

    alvista: olet oikeassa. saksasta ja muualta tilatessa olen aina alvin sinne maksanut.aikoinaan parista ei mini firmasta osia tilatessani kävi tuuri jonka olisin suonut jatkuvan.... se siitä offtopicista 2 kpl kuppipenkkejä suomeen ja rahdille tuli hintaa 60 puntaa. (2006)
  2. hege

    Renkaat + vanteet briteistä

    itselle tuli pari vuotta sitten 13\\7 vanteet renkaineen ja muuta rojua. en löytänyt eilen kuittia mutta muistaisin että hinta oli noin 120 puntaa. karmaisevaa, sit kun veilä jouduin maksamaan alvin englantiin, jota muista firmoista tilatessani en ole maksanut.
  3. jos oiken taas luin niin... huddersfield kauppaa tuota takakelkan korvaavaa raudanpätkää joka soveltuu coil-over tyyliseen ratkaisuun. onkohan tuosta kellään mitään tietoa ja toisaalta kehtaako tuollaiseen kysellä lupia??
  4. hege

    eaton 45

    mersun c sarjasta löytyy kuulemma sama ahdin ja on varustettu kytkimellä ei alkaa ahtaa vasta 2000rpm kohdalla. onko tuossa minin neljävitosessa sama ominaisuus vai onko tuo joku mersulisä?
  5. hege

    Ne 175 50 13 renkut

    uudet tuollaiset renkaat 13\\7 vanteilla . vanteen uloimmasta kohdasta noin 65mm kitkapintaan. riittääkö tämä.
  6. jotta saan nuo 13x7 leveet vanteet pyörimään alla on lokasuojia hieman vuoltava. onko sparesin sivuilla löytyvästä sabluunasta oikeasti iloa(kokemuksia?) vain pitääkö tämä tehdä kokeilemalla? löytyykö muualta sabluunoita tai hyviä mittatietoja?? nimim.kerralla kohilleen.
  7. hege

    Moottorin irroitus?

    metroa pilkkoessani tuo vaihteensiirtimen putkisokka lähti 5mm tuurnalla.
  8. eli askin päähän tulee kepiltä 2 tankoa joista alempi on kiinni tuolaisessa holkissa jossa ilmeisesti napautettu putkisokat pitään paketti yhdessä? en oikein saa tarkemmin selvää tuossa lythy kädessä auton alla möyriessä. mistä kohtaa toi on paras irrottaa. lyyäkkö sokka pois vai pystyykö hyvä poranterä???
  9. http://www.cardomain.com/ride/538621/7 onkos näitä juuri nähty suomessa? käyttöautoni turboon kyllästyneenä tämä vaihtoehto olisi kokeiltava. onneksi tämä virtuaalirakentaminen ei maksa mitään...... hyödyt: kenkälusikalle uusi käyttötarkoitus. riittävä bensankulutus kummallinen ääni.(paljon melua tyhjästä) säätämisen riemu on rajaton... yms
  10. mites saan kätevimmin irti nuo vetarit askin päästä. tarvitsenko erikoistyökalun vai ymmärränkös manuaalia oiken? niin kohteena siis metro ja koneen irroitus.
  11. nyt alko vaimo kiroileen. et viittis kertoo mikä värisävy tuo hieno "kullantapainen" on jos sillä kopan laitat, ettei ihan samanlaista tule tehtyä. tällä selataan juuri palettia ja pähkäillään härvelimme pintaväriä. t:h ........vaimo kiroilee vieläkin
  12. hege

    iskunvaimentimista

    iha mielenkiinnosta mikaj, minkälainen jarru \\vanneyhdistelmä tarvii moisen levitäjän?
  13. miniin sopivat,tukevat sportti jakkarat hakusessa. verhoilulla ei väliä. tarjoa
  14. hege

    mini kallellaan

    tuossa tuli huoltsikan parkkiin tasan orkkiskuntonen mini.niin oli samanlainen tauti laitteessa. kuskinpuolelle kalleellaan ja kauniisti. lie joku mallille tavanomainen väsähtäminen....
  15. hege

    mini lehdistä

    jonkun vuoden olen tuota minimagazinea lueskellut mutta tuota miniwordiä en ole ikinä nähnytkään. onko lehdissä eroja? kandeeko tuota wordiä lähtee kaivamaan?
×
×
  • Luo uusi...