Jump to content

Mikko Koivusalo

Jäsenet
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Viestit kirjoittanut Mikko Koivusalo

  1. 20240412_081404.thumb.jpg.afd4adb20316616d8c7ead5baa4d01c1.jpg20240412_081354.thumb.jpg.58debfdcd833a0d704c0ffb67ccf3812.jpgKuvien mukainen nahkainen suojapussi Minin käsijarrun päälle. Engelsmanni toimitti väärän värisen joten tuolle ei ole itsellä käyttöä.

     

    Olisko 20€ sopiva hinta.

    Löytyy Ylistarosta, mutta posti kuljettaa tai kulkeutuu mukana myös Mobiliaan tai CMS lahteen.

     

    040-5950549/ Mikko.koivusalo@gmail.com

  2. No joo, projekti olis kasausvaihees. Jarrut on muuten käyty läpi, pääsylinteri pitäis vielä rempata. Pitäiskö tuon alkuperäisen pääsylinterin(kaksipiirinen) purkautua kun sieltä sisältä ottaa sen sokan pois?

    Kaks sylinteriä on nyt pöydällä, eikä kumpikaan suostu purkautumaan.

  3. Joo, ei oo sattunu meidän autoon tuollaisia peltejä.

     

    Vaikka kuvia ei nyt olekkaan laittaa tänne, niin töitä on silti tehty. Hitsaukset alkais olla loppusuoralla. Maalari on jo pikkuhiljaa pintatöitäkin aloitellut. Ei nyt välttämättä vielä ensikesäksi ajoon, mutta jos viimeistään seuraavaksi.

  4. Jep.

     

    No, ei tämä edelleenkään aivan pahalta vaikuta. Kynnykset, raitisilmaputkien ympärystät, taka-akselin kiinnikkeet edestä ja takapyörän koteloihin pari paikkaa. Jos oikein nätisti menisi, niin tammi-helmikuun vaihtees vois päästä pohjatöihin.

  5. th_DSC_0063_zpsizmsdznq.jpg th_DSC_0064_zpsghb9qyut.jpgth_DSC_0065_zpsr4vqwpui.jpgth_DSC_0076_zpsdaicz7xq.jpg th_DSC_0077_zpseobnoegt.jpg

     

    No nyt tämä oikeasti etenee, purkaminen on loppusuoralla ja kasa peltiosia tilattu. Alkaa tästäkin korista paljastua kaikkia mielenkiintoista. C-pilareihin hommasi joskus pellit turvavöille, saa edes hieman suojaa takapenkkiläisille.

     

  6. Mihinkäs täs on taas puolen vuotta kadonnut... No, kansi on kunnostettu, kaikki uutta, nyt ainakin on iskus... Kannessa oli näköjään jo valmiiksi vakio tonnisen imuventtiili pakoventtiilinä ja tonnikolmesatasen pakoventtiili imuventtiilinä, nämä korvattiin vastaavilla uusilla ja samalla kantta vähän siistittiin...

    Elikkä otetaanpa pikkuusen uusiksi kysymystä männistä.

    Sopiiko nämä 998 koneeseen myytävät tasalakiset männät suoraan vakio kiertokankeen ja onko sellaisien laittamisella mitään autuutta muuten lähes vakioon koneeseen...? Ajatuksena olis hieman nostaa puristussuhdetta ja sitäkautta helpottaa liikkumista nykyliikentees...

     

    Ja jos tuollaiset laittaa niin millaisen nokan nuo haluais kaverikseen, vakio kaasarilla, vakio pakosarjalla ja vähän siistityllä kannella...?

    Ja tosiaan koppa on päästömitattavaa mallia, aiheuttaako tälläinen pieni hifistely siihen mitään ongelmaa...?

    Esim.tälläset männät:

    $_3.JPG

×
×
  • Luo uusi...