Jump to content

mikl0s

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mikl0s's Achievements

  1. Terve! Onko kellään vastaavia kokemuksia oven jumiutumisesta niin, että se avautuu ulkoapäin mutta ei sisältä käsin? Sisäkahva on löysän tuntuinen, joten voisiko olla, että oven sisällä oleva kahvan palautusmekanismi on irronnut? Onko oven purkaminen niin, että kahvaan pääsee käsiksi kummoinen homma? Kyseessä cooper s -03.
  2. Moi! Nyt osui jarrupalojen vaihto oman ässän kohdalle! Onkohan kellään kokemusta ammattitaitoisista/edullisista paikoista, joissa kyseisen toimenpiteen voisi teettää? -Mikko
  3. mikl0s

    MINIpowerprog kit

    Soitin emj poweriin ja ottivat asiasta tarkemmin selvää saksan yhteistyökumppanin kautta. Ilmoittivat, että ilman ahdinpyörän vaihtoa saavutetaan n. 20-30hv tehonlisäys auton iästä riippuen. Sanoivat myös, että ahdinpyörän vaihto tekee autosta softan päivittämisen kannalta häiriöherkän.
  4. mikl0s

    MINIpowerprog kit

    Itselläni ei ole tuosta kokemusta mutta olen harkinnut oman ässän viemistä tämän puljun päivitettäväksi: http://www.emjpower.fi/ Halpa hinta kiinnostaisi kovasti ja lupaavat näinkin kovia parannuksia: vakio mini cooper s: teho 120kW (163PS), vääntö 210Nm -> optimoinnin jälkeen: teho 145kW (197PS), vääntö 255Nm vakio mini cooper s 125kW (170PS), vääntö 220Nm ->optimoinnin jälkeen: teho 150kW (204PS), vääntö 265Nm Hinta 590 Kenelläkään kokemuksia?
  5. mikl0s

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Itselläni on myös -03 ässä ja täsmälleen sama vika. Ohjaustehostin on parin päivän aikana temppuillut niin, että se lakkaa yhtäkkiä toimimasta ja kohta taas toimii kun auton starttaa uudestaan. Ja mikä mielenkiintoista, edellisestä autostani cooper vm -02 hajosi tehostin kaksi kertaa. Pumppu oli hajonnut eikä sille ollut kuulemma mitään tehtävissä. Eikun siis uutta osaa tilalle ja lasku oli kummallakin kerralla n. 600. Nyt siis pitäisi ilmeisesti kolmannen kerran raottaa kukkaroa... olen myös miettinyt, että osaisikohan joku putiikki korjata kyseisen osan hieman halvemmalla. Pitäisi varmaan laittaa myös maahantuojalle palautetta ja kysellä tulevatko vastaan kuluissa. Niin ja tuo vinkuna, mistä puhuttiin aiemmin. Se on tietääkseni aivan normaalia ja johtuu siitä, että tehostin on sähköhydraulinen (?). Ja Tonius, olisi mukava kuulla miten olet edennyt ongelmassamme! :) -Mikko
×
×
  • Luo uusi...