Jump to content

Apua Minin koodaukseen Lahden seudulla?


rodgee

Recommended Posts

Moi,

Hätävilkkujen kytkin lopetti toimintansa R50 mittaristossa ja eipä saanut paikallinen autosähköliike sitä korjattua. Tilasin sitten romikselta uuden mittariston ja taas toimii. MUTTA nyt ongelmana on tietysti saada auton todellinen mittarilukema uuteen mittaristoon. Yllätyksenä tuli kaupanpäälle vielä ajotietokone 🙂

Olisiko Lahden seudulla joku innokas osaaja joka osaisi jeesata ja muuttaa tuo kilometrilukema (korvausta vastaan toki)? Ilmeisesti tarvitsee muuttaa VIN, jolloin hakee kilometrit jostain toisesta boxista.

-toni

 

 

Link to comment
Share on other sites

Itselläsi ei taida siis olla kaapeleita/konetta? Tuli vaan mieleen että, voisi kokeilla vaikkapa MPPS ohjelmistolla imuttaa auton ECU-tiedoston koneelle ja katsoa löytyykö mitään ja voiko tuollaista tietoa ylipäätään muuttaa. Itse siis aika vähän pelaillut ohjelmoinnin kanssa. Ruiskujen säätöä, kaken ominaisuuksien muuttamista jne..

Link to comment
Share on other sites

Joku köyhän miehen kaapeli löytyy mutta pitäisi kolvailla että lukisi tuon mittariston tiedon.  Kolvi kyllä löytynee, mutta ajattelin jos tällä seudulla olisi ollut joku nikkari.

Mutta täytyy kokeilla tuota ohjelmaa, näkisi ehkä mikä km määrä siellä on. Kiitos vinkistä

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...