Jump to content

Marinan kone


RBV

Recommended Posts

On noita käytetty. Mullakin on pari lohkoa jemmassa mutta en pääse niihin käsiksi varmistamaan ihan jokaista asiaa. Mutta tässä tärkeimmät:

 

Öljynsuodatin tulee lohkoon virranjakajan yläpuolelle (ei mikään ongelma). Öljyn imuputki tulee kierteellä lohkon helmaan mutta muistaakseni Minin O-rengas lohkon ja loodan välillä tiivistää ongelmitta.

 

Edelleen muistinvaraista: 1000 ja 1100 takavetolohkoissa takimmainen runkolaakeripukki on pidempi kuin Minissä. Mun muistaakseni Marinan 1300 lohko on ihan samanlainen. Takana ei ole kampuralle stefaa vaan labyrinttitiivisteen tyyppinen ratkaisu jonka pitäisi pitää peräpää kuivana. Lohkoon tulee 3 pultilla tiivisteen yläpuolisko, alapuoli on kiinteänä runkolaakeripukissa. Runkolaakeripukki pitää koneistaa kapeammaksi siten että se jää lohkon takapinnan tasolle. Muuten et saa Minin kampiakselia pyörrimään.

 

Kampura onkin sitten se suurin ongelma. Eli joudut käyttämään Minin kampuraa, takavetoisten akselit ei käy etuvetoiseen. Taas se klassinen kysymys, maksaako vaivan ? Jos on hyvä Marinan lohko ja etuvetoisen 1275 koneen akseli niin mikä jottei. Jos ei ole mitään rekkuloita niin helpompaa on hankkia Minin, Mailerin, Allegron tai Metron mosa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...