Jump to content

kannentiivisteen vuoto ?


Make

Recommended Posts

Meinaa kannentiiviste vuotaa öljyä ulospäin. Vuotokohta on öljykanavan kohdalla edestä katsottuna ykkössylinterin takana kulmassa.

vuotamaan alkaa lämpimänä hiljalleen salakavalasti. Oli muuten hankalapaikka paikallistaa vuoto, Naama pitää olla ylävesiletkun välissä ja taskulampulla kytätä vuotoa (kone käynnissä, tukka melkein laturin hihnan välissä) Mikähän neuvoksi....kansi ja sylinteri ovat suorassa, vuoto näkyy yltyvän kun laittaa kieroksia, siinä kohtaa taitaa olla kova paine öljyllä ?  

Link to comment
Share on other sites

Kuinka vanha tiiviste ? Onko kansi ollut välillä pois ja laitettu vanha tiiviste ? Onko kone vakio vai viritelty? Vaihda uusi tiiviste ja katso vuotaako sitten enää. Joskus oli ongelmia kun tiiviste alkoi vuotaa samasta kohtaa mistä sinultakin ja se johtui koneen kovista lämmöistä.

Link to comment
Share on other sites

Kone on lähes vakio, Tiivisteenä uusi kuparitiiviste...kiristetty vakiotiivisteen momenttiin. Öljynpaine kierroksilla noin 5-6 kiloa,lämpimänä about 4-5 kiloo. Öljynä shell X100 20-50W. Koneessa suurtehoöljypumppu. Pitänee purkaa ja tarkastaa vielä kerran kannen suoruus...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...