Jump to content

Kevät ajelu Mobilia 9.5-15


minimake

Recommended Posts

Moi.

 

Perinteinen kevät ajelu Mobiliaan lähestyy ja tapahtumassa ei mitään kummaa uutta ole alla olevaa huomioimatta: 

 

Samana päivänä on nimittäin Kangasala Classic Cars –kulttuuriajo: uusi ajotapahtuma Kangasalan kirkonkylällä Kangasalan 150-juhlavuoden kunniaksi. Juttelin tässä järjestäjä osapuolen kanssa ja pohdittiin miten Mobilia näkyisi tapahtumassa. Samalla otin puheeksi, että meillä on täällä silloin Minien kesän avaus ja tuli siinä mietittyä, että mahtaisiko teidän porukalla olla intoa osallistua kulttuuriajon paraatiin?

 

Kulttuuriajo on maksullinen tapahtuma ja kestää koko päivän, mutta järjestäjät ottaisivat ilolla teidän porukan alkuparaatiin ilmaiseksi mukaan. Aikataulu olisi sellainen, että klo 9 autot kokoontuvat Pikkolan koulun kentälle ja järjestyvät ajoon. Sitten klo 10 alkaen on juonnettu paraatiajo Kangasalan kirkonkylän läpi. Ajoon osallistuvat jakaantuvat tämän jälkeen omille reiteilleen ja te voisitte suhauttaa siinä vaiheessa suoraan Mobiliaan.

 

Vielä ei ole tietoa, miten paraatin letka kootaan, mutta ehdotin, että teidän miniporukka pääsisi kokonaisuutena melko kärkeen, jottei teidän tarvitsisi jonotella tuntia letkassa. Ja luonnollisesti saisitte ehdottaa, miten haluatte että teidät esitellään paraatissa. Me tietysti toivomme, että lopussa mainitaan teidän viettävän kesän avausta Mobiliassa… J

 

Luuletko, että teidän a) teidän porukalla olisi intoa tähän ja b) että saat värvättyä jonkin moisen porukan kasaan klo 9 paraatin kasaamispaikalle? Kaikkien ei tokikaan tarvi paraatiin osallistua, mutta jos siihen saataisiin vaikka lähimpää tulevat, se olisi hienoa.

 

T: markku

Link to comment
Share on other sites

Terve

Tiedossa on tämä ajo.

Voisimme mahdollisesti osallistua kyseisellä kaavalla ajoon, jos muitakin on riittävästi tulossa.

Oliko puhetta montako minimissään :) pitäisi olla, että lasketaan porukaksi? Kaivo-Ojan Jussi voisi mahd. tulla Kangasalta, jos häntä vain infoaa. Tuskin lukee näitä palstoja. Ja Tarpilan Lasse, jos hänen GT:nsä on ajettavissa?..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Tänä vuonna en ehdi tällätä Miniä kesäterään, mutta ajattelin tulla auton ja peräkärryn kanssa josko vaikka pääsisi eroon turhista Minin osista. Nostelen kyytiin monenmoista tavaraa, jos joku ehtii kysellä osia niin laittakaa yksityisviestiä. Ei spämmätä turhaan tätä keskustelua...

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...